Victor Ponta îl ameninţă pe senatorul Sorin Roşca Stănescu! Vezi motivul

Premierul Victor Ponta s-a supărat din cauza scandalului dintre Roşca Stănescu şi Sebastian Ghiţă, ameninţând că îi da afară pe amândoi din USL dacă nu se potolesc cu afirmaţiile despre care e mai securist „Am decis: prima dată când unul dintre cei doi (Sebastian Ghiţă şi Sorin Roşca Stănescu, n.red.) are de discutat cine e mai securist sau mai mogul, pleacă imediat din USL. Dacă au aceste probleme importante de rezolvat între ei, să nu le facă în calitate de membri USL.”, a declarat Victor Ponta, la Realitatea TV.


În ultimele săptămâni Sorin Roşca Stănescu şi Sebastian Ghiţă s-au atacat în presă pe tema apartenenţei la serviciile secrete. Senatorul PNL de Târgovişte l-a acuzat pe patronul România TV, deputatul de Prahova PSD Sebastian Ghiţă, că este ofiţer acoperit şi că, în mod direct, coordonează campania de denigrare a PNL, dusă de televiziunea pe care o conduce. Deputatul PSD Sebastian Ghiţă, secretar al Comisiei parlamentare de control a SRI, i-a numit pe Sorin Roşca Stănescu, patronul trustului Intact „fosilă comunistoidă” cu legături de bani şi interese cu Rusia.


Locuri de munca Restaurante


Gurmand + Raiman

 

Daca ti-a placut acest articol il poti distribui pe:

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Te rugam sa citesti politica de confidentialitate (click pe acest link) si sa bifezi casuta de mai jos daca accepti termenii si conditiile privind comentariile


#Citeste si:

Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public
Hotel Pestera Angajeaza - Locuri de munca Webhosting Armand Media Flax Gopo Star Sistems Security - Paza si protectie
Andrei House Livas locuri de munca