Variantă de lucru în PSD? Presa locală, informată „pe surse” că Adrian Ţuţuianu va fi premier

Gazeta Dâmboviței.ro, dar și alte publicații, au primit, pe surse, seara trecută, dar și în această dimineață, informația conform căreia pentru succesul în alegerile parlamentare, președintele PSD Dâmbovița va fi propunerea de premier a social democraților. Informațiile vin din eșaloanele inferioare ale partidelor, care au transmis jurnaliștilor că președintele PSD Dâmbovița este una din propunerile lui Liviu Dragnea și că liderul ALDE, Călin Popescu Tăriceanu ar fi de acord.

Organizația condusă de Adrian Țuțuianu a obținut cel mai mare număr de voturi în alegerile generale din 11 decembrie, motiv pentru care PSD Dâmbovița îi cere lui Dragnea trei posturi de miniștri. Pe surse, din noul Guvern ar face parte Rovana Plumb și Titus Corlățean. Numele lui Adrian Țuțuianu nu a fost, încă, vehiculat de presa centrală. Jurnaliști de la centru i-au dat ca premieri pe Florin Georgescu, Sorin Grindeanu, Marius Nica, Mihai Fifor, chiar și Gabriela Firea Președintele PSD, Liviu Dragnea a declarat că va fi o propunere care nu a apărut la televizor ceea ce a alimentat oarecum și informația conform căreia l-ar propune pe Adrian Țuțuianu, cunoscut că apropiat a lui Dragnea.


În județ, tot pe surse s-a vorbit despre posibilitatea ca acesta să devină vicepreședinte al Senatului. Până atunci, însă, Țuțuianu a anunțat ca va rămâne pe fotoliul de la CJD până în ultima zi în care legea îi va permite, adică 4 ianuarie.

Miercuri, PSD și ALDE vor face public numele persoanei pe care o propun în fruntea Guvernului. Analiștii politici spun că va fi o persoană fără mare anvergură la centru, ce va fi controlată de Liviu Dragnea în așa fel încât să nu se întoarcă împotriva liderului social democrat, emițând pretenții de a conduce PSD în viitor.


Locuri de munca Restaurante


Gurmand + Raiman

 

Daca ti-a placut acest articol il poti distribui pe:

 

 

: 3 ganduri despre “Variantă de lucru în PSD? Presa locală, informată „pe surse” că Adrian Ţuţuianu va fi premier

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Te rugam sa citesti politica de confidentialitate (click pe acest link) si sa bifezi casuta de mai jos daca accepti termenii si conditiile privind comentariile


#Citeste si:

Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public
Hotel Pestera Angajeaza - Locuri de munca Webhosting Armand Media Flax Gopo Star Sistems Security - Paza si protectie
Andrei House Livas locuri de munca
Statistici Trafic