Variantă de lucru în PSD? Presa locală, informată „pe surse” că Adrian Ţuţuianu va fi premier

Gazeta Dâmboviței.ro, dar și alte publicații, au primit, pe surse, seara trecută, dar și în această dimineață, informația conform căreia pentru succesul în alegerile parlamentare, președintele PSD Dâmbovița va fi propunerea de premier a social democraților. Informațiile vin din eșaloanele inferioare ale partidelor, care au transmis jurnaliștilor că președintele PSD Dâmbovița este una din propunerile lui Liviu Dragnea și că liderul ALDE, Călin Popescu Tăriceanu ar fi de acord.

Organizația condusă de Adrian Țuțuianu a obținut cel mai mare număr de voturi în alegerile generale din 11 decembrie, motiv pentru care PSD Dâmbovița îi cere lui Dragnea trei posturi de miniștri. Pe surse, din noul Guvern ar face parte Rovana Plumb și Titus Corlățean. Numele lui Adrian Țuțuianu nu a fost, încă, vehiculat de presa centrală. Jurnaliști de la centru i-au dat ca premieri pe Florin Georgescu, Sorin Grindeanu, Marius Nica, Mihai Fifor, chiar și Gabriela Firea Președintele PSD, Liviu Dragnea a declarat că va fi o propunere care nu a apărut la televizor ceea ce a alimentat oarecum și informația conform căreia l-ar propune pe Adrian Țuțuianu, cunoscut că apropiat a lui Dragnea.

În județ, tot pe surse s-a vorbit despre posibilitatea ca acesta să devină vicepreședinte al Senatului. Până atunci, însă, Țuțuianu a anunțat ca va rămâne pe fotoliul de la CJD până în ultima zi în care legea îi va permite, adică 4 ianuarie.

Miercuri, PSD și ALDE vor face public numele persoanei pe care o propun în fruntea Guvernului. Analiștii politici spun că va fi o persoană fără mare anvergură la centru, ce va fi controlată de Liviu Dragnea în așa fel încât să nu se întoarcă împotriva liderului social democrat, emițând pretenții de a conduce PSD în viitor.

Distribuie:

Locuri de munca difamcom

novarealex1.jpg Valeriana

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public
Flax Gopo
Webhosting Armand Media Star Sistems Security - Paza si protectie

: 3 ganduri despre “Variantă de lucru în PSD? Presa locală, informată „pe surse” că Adrian Ţuţuianu va fi premier

 • 22 decembrie 2016 at 13:07
  Permalink

  AR FI A OPTA MINUNE A LUMII. Mai avocatelule, stai in banca ta si pune-ti pile printre colegii senatori sa-ti lase imunitatea parlamentara pt.ca foarte curând vei fi locatarul unei splendide celule cu gratii!

  Reply
 • 21 decembrie 2016 at 21:53
  Permalink

  Ce-l recomanda ? Limbajul de mahala si dispretul permanent fata de cetateni dar si fata de cei care lucreaza cu el !!1

  Reply

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro