USL e istorie! Vezi ce posturi ocupă PNL în județul Dâmbovița!

Fotografie din vremurile bune ale USL Dâmbovița

Ruperea Uniunii Social Liberale și ieșirea PNL de a Guvernare va genera un nou val de alergături după funcții, de această dată în cadrul USD (PSD, PC și UNPR). Cum la nivelul județului PC și UNPR nu au prea multe cuvinte de spus, PSD este cel care va împărți posturile pe care le-a avut PNL. Nu toate, însă, pot fi scoase la mezat imediat: unele fiind câștigate prin concurs sau existând decizii ale instanțelor de repuneri pe funcții. O problemă este și statutul de funcționari publici pe care îl au majoritatea directorilor și adjuncților din țară.

Una peste alta PNL avea la Dâmbovița directori la Serviciul Județean de Metrologie Legală – Gheorghe Amuzan (funcționar public, cu post obținut prin concurs), AJOFM – Constanța Anghel (funcționar public, cu concurs), OPC – Bucur Damian (funcționar public, cu concurs), un inspector șef adjunct al ITM – Popa Nicolae (funcționar public, cu decizie a instanței de repunere în funcție), un inspector șef adjunct al IȘJ – Ovidiu Băsceanu (funcționar public, cu decizie a instanței de repunere în funcție). În plus, PNL a susținut mandatele de conducere anterioare USL pentru Sandu Tolea – Direcția Sanitar Veterinară (funcționar public), Gârleanu Alexandra – APIA (funcționar public, cu concurs și decizie a instanței de repunere în funcție), Cristiana Bucur – Protecția Copilului, Georgeta Zaharia – Casa de Asigurări de Sănătate, Viorica Arghir (funcționar public și decizie a instanței de repunere în funcție ) – Direcția de Cultură și Patrimoniu Cultural Național. Lor li se adaugă și cei doi directori de la UM Mija și Automecanica Moreni: Gheorghe Băleanu și Ioan Manu, cei doi aflați în postura de personal contractual.

Situația arată că la prima strigare USD poate înlocui, la Dâmbovița, doar câteva persoane, scoțându-i din sistem pe puținii liberali aflați în funcții. Nici ceilalți nu sunt intangibili. Există mai multe soluții, printre care evaluarea de la finalul anului sau schimbarea organigramei, dar cea care dă roade întotdeauna este “covingerea” persoanei respective de a pleca de bună voie. Ca în bancul cu tânărul care a salvat o fată de la viol, convingând-o!

Distribuie:

Turbnobio

Valeriana Gurmand + Raiman

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public
Flax Gopo
Webhosting Armand Media Star Sistems Security - Paza si protectie

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro