UniQue, brand al producătorului târgoviştean Cicom, cea mai vândută îngheţată în supermarketuri

Distribuie:

Producătorul târgoviştean Cicom, precum şi unul dintre brandurile sale – Îngheţata UniQue, ocupă locul I ca volum al vânzărilor în supermarketuri, în ultimul an. Analiza vânzărilor a fost făcută de  RetailZoom  o companie de cercetare de piaţă, cu  activitate în Europa, Orientul Mijlociu, Iran şi Africa, unde analizează mediile locale de retail, precum şi  obiceiurile de consum. Au fost luate în calcul vânzările de îngheţată din perioada martie 2016 – februarie 2017, în Carrefour Market, Cora, Metro, Mega Image, Shop & Go, Billa, Penny, Profi, la nivel naţional.

După volumul vânzărilor Cicom, depăşeşte firme ca Nestle sau Bety Ice, iar îngheţată UniQue, brand al producătorului târgoviştean, este prima în topul preferinţelor clienţilor.

Cicom a început producerea de îngheţată în anul 2002, la Târgovişte. În ultimii  ani, valoarea investițiilor în fabrică este în continuă creştere , an de an societatea achizitionând utilaje şi tehnologie care să crească securitatea producţiei şi calitatea îngheţatei. Societatea este autorizată să facă schimb intracomunitar, exportând produse în mai multe ţari din Europa.

Distribuie:

Regata Turbnobio

Valeriana Gurmand + Raiman

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public

Flax Gopo Webhosting Armand Media Star Sistems Security - Paza si protectie

Un gand despre “UniQue, brand al producătorului târgoviştean Cicom, cea mai vândută îngheţată în supermarketuri

  • 22 octombrie 2018 at 23:22
    Permalink

    Foarte foarte buna înghețată și nu dulce tare exact cât trebuie sa continuați producția cumpăr 10-11 casolete odată. FELICITĂRI FIRMEI.!

    Reply

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro