Un bărbat este disperat să o găsească pe iubita lui, dispărută! Pune la bătaie o recompensă

Distribuie:

Se oferă recompensă oricărei persoane care ajută la găsirea unei femei dispărute. Concubinul său este dispus să dea bani pentru a o găsi pe mama copilului său. Este vorba despre Maria Daniela Moise, în vârstă de 40 de ani, care a dispărut de acasă de 8 zile. Aceasta a plecat la cumpărături împreună cu o prietenă. În faţa unui supermarket de la ieşire din Târgovişte, femeia i-a spus prietenei sale că se simte rău şi a rămas să o aştepte pe trotuar, până când aceasta a finalizat cumpărăturile. Când a ieşit din magazin, însă, a găsit pe trotuar doar paharul de cafea, ţigările şi bricheta. A alertat imediat familia. Din data de 24 iunie, Dana are telefonul închis, iar concubinul său, cu care stă de 22 de ani şi cu care are un băiat de 19 ani, spune că nu avea niciun motiv să plece de acasă. Se înţelegeau bine, nu aveau probleme şi era nedezlipită de fiul său. Nu îşi explică ce s-a întâmplat cu femeia pe care o iubeşte. Crede că cineva a luat-o cu forţa. Maria Daniela Moise nu a dat niciodată semne că ar fi păţit ceva. Doar pe Facebok-ul comun, pe care îl folosea cu concubinul său, Gabriel Gheorghe, a postat în ultima perioadă foarte multe mesaje cu tentă religioasă. Chiar şi înainte să dispară a mers la Biserica din apropiere şi a dat acatiste.

SEMNALMENTE MARIA DANIELA MOISE: – 1,65 m înălţime – şatenă – ochi căprui – tatuaj pe antebraţul stâng cu un mesaj în engleză – purta trening gri şi adidaşi albi în momentul dispariţiei.

Oricine are informaţii despre Maria Daniela Moise este rugat să anunţe imediat poliţia sau familia, la numărul de telefon 0731 637 208 (Gabriel Gheorghe)

Distribuie:

Regata Turbnobio

Valeriana Gurmand + Raiman

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro