Țuțuianu, acuzat de trafic de influență și obținerea de foloase. Oprea spune că poate da declarații organelor de anchetă

Acuzații grave lansate astăzi, de președintele CJD Alexandru Oprea, după o serie de atacuri în spațiul public lansate de senatorul Adrian Țuțuianu. Acesta afirma recent că proiectul POIM este aproape pierdut.

Ce este proiectul POIM, de care se tot leagă fostul preedinte CJD. Este un proiect al Companiei de Apă Târgoviște – Dâmbovița prin care se vor realiza sisteme de apă și canalizare în 53 de localități. Proiectul este estimat la 320 de milioane de euro și se află în faza de eliberarea a certificatelor de urbanism.  Proiectul este folosit, adesea ca temă de campanie electorală, de către Adrian Țuțuianu.

Pe proiectele europene nu merge după ştiinţa de carte de la Micloşanii Mici, merge după normele UE, nu se depune proiectul pe secţiuni, ci in integrum şi este evaluat de consultaţi. Deci putea să facă el zece planuri (…)  Îi transmit public d-ului senator  Breloc că nu cu mine s-a întâlnit în Bucureşti, la o cârciumă, ca să negocieze POIM şi ştie foarte bine cu cine s-a întâlnit. Nu cu Alexandru Oprea s-a întâlnit pe marginea unei piscine, dintr-un cartier al Târgoviştei, ca să negocieze comisioanele de la Compania de Apă. Alexandru Oprea nu a făcut niciodată aceste lucruri, dar d-ul senator Breloc le-a făcut şi dacă este cazul o să vorbesc în faţa organelor de anchetă cărora le cer şi eu  public să se sesizeze asupra activităţilor infracţionale desfăşurate de acest aşa zis politician – trafic de influenţă pe care îl exercită cu prisosinţă. Deci m-am săturat de toate aceste minciuni revărsate asupra unei instituţii onorabile (n.r. Compania de Apă). E cazul să înceteze! Nu înseamnă că dacă nu am vorbit până acum nu-i cunosc activitatea infracţională, dar e un Dumnezeu sus. Îl somez public dacă are date că Alexandru Oprea a încasat vreun leu vreodată dintr-un contact al Companiei de Apă să le facă publice. Adrian Ţuţuianu, vă spun eu, a încasat şi repet în două locaţii pe care le ştiu”, a declarat, astăzi, Alexandru Oprea.

Acuzațiile sunt extrem de grave, iar Oprea pare determinat să meargă până la capăt. Acesta a mai spus că nu a venit la CJD pentru a se răzbuna (cu referire la suspendarea sa din partid și pierderea șefiei CJD, la propunerea lui Adrian Țuțuianu, pe vremea când era președintele PSD Dâmbovița).

Înțeleg disperarea personajului respectiv și cred că așa cum nu a știut să-și gestioneze cariera politică probabil se gândește că singura lui șansă este să atace.

Îi transmit acelui domn că nu am venit la CJD  să-mi iau revanșă, știți că trebuia să fiu parlamentar. Am rămas pentru că acest individ și-a dorit mai mult decât a putut, a vrut la București ca să-și facă loc în politica mare însă a eșuat lamentabil.

Aceluiași domn Breloc al politicii dâmbovițene eu îi aduc aminte o replică celebră dintr-un film, BD în Acțiune, “când se îmbată face sesizări. Așa face și domnul Adrian Țuțuianu.” a mai spus Oprea.

Joi, 5 iunie, Adrian Țuțuianu a convocat și el o conferință de presă.

Distribuie:

Regata Turbnobio

Valeriana Gurmand + Raiman

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public
Flax Gopo
Webhosting Armand Media Star Sistems Security - Paza si protectie

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro