Trei primari PDL, demişi din fruntea organizaţiilor locale! Toţi erau apropiaţii lui Florin Popescu

În total, 16 organizaţii locale PDL din Dâmboviţa au fost dizolvate prin decizia Biroului Permanent Judeţean interimar, de miercuri 26 iunie. Anunţul a fost făcut într-o conferinţă de presă, de către purtătorul de cuvânt al PDL Dâmboviţa, Marin Antonescu.

Printre preşedinţii de organizaţii locale care şi-au pierdut funcţia sunt şi trei primari, cei din Brăneşti, Glodeni şi Hulubeşti, toţi cunoscuți ca apropiaţi ai fostului preşedinte Florin Popescu şi susţinători ai moţiunii Elena Udrea. Primarul de la Glodeni a fost zilele trecute în centrul unui scandal, după o altercaţie cu senatorul Ovidiu Isăilă, iscată la întâlnirea primarilor cu noul BPJ. De aceea nu miră pe nimeni că Dinu a fost pe lista de remaniaţi, deşi Antonescu a negat că ar exista vreo legătură.

”Aceste birouri locale au intrat într-o analiză politică. Vor mai urma sau nu vor mai urma şi altele în funcţie de măsura în care persoanele desemnate să facă analiza pe colegii a activităţii organizaţiilor locale vor semnala sau nu necesitatea instituirii unor birouri interimare locale şi dizolvarea celor care funcţionează în prezent. Ca urmare a acestei dizolvări nu se ia nicio măsură cu privire la foştii preşedinţi”, a precizat Antonescu.

Au fost dizolvate birourile locale ale PDL din Aninoasa, Brăneşti, Comişani, Doiceşti, Glodeni, Răzvad, Şotânga, Ulmi, Vulcana Băi, Vulcana Pandele, Pucioasa, Potlogi, Sălcioara, Crângurile, Raciu şi Hulubeşti.

Întrebat dacă au fost schimbaţi lideri locali ai PDL care au făcut, anul trecut, campanie pentru USL purtătorul de cuvânt al PDL Dâmboviţa a precizat că ”Există un asemenea criteriu, el este în continuare în analiză acolo unde se va constata acest tip de apropiere, unii au făcut mai mult de o aproiere, au fost pe bannere alături de PSD, nu s-a făcut analiza completă în toate organizaţiile”, a declarat purtătorul de cuvânt al PDL Dâmboviţa, Marin Antonescu. Totuşi până acum nici unul dintre primarii susţinătorii declaraţi ai USL nu şi-au pierdut calitatea de democrat liberali.

Distribuie:

Locuri de munca difamcom

novarealex1.jpg Valeriana

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public
Flax Gopo
Webhosting Armand Media Star Sistems Security - Paza si protectie

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro