Titus Corlăţean, proiect de lege pentru un referendum privind modificarea constituţiei

Senatorii PSD Ovidiu Donţu şi Titus Colăţean, candidat pe lista PSD Dâmboviţa,  au depus joi la Senat un proiect de lege pentru organizarea şi desfăşurarea referendumului naţional privind revizuirea Constituţiei, care prevede că cetăţenii României sunt chemaţi să îşi exprime voinţa, prin vot, în ultima duminică a perioadei de 30 de zile de la data adoptării propunerii de revizuire, iar cheltuielile pentru organizarea referendumului se suportă de la bugetul de stat pe anul 2016, cerându-se procedură de urgenţă pentru adoptarea legii în Parlament. Inițiativa priveşte definirea familiei drept căsătoria între un bărbat și o femeie a primit deja raport favorabil în comisiile de specialitate. Referendumul ar urma să fie organizat odată cu alegerile parlamentare, iar tema ar avantaja PSD și PRU.

: 2 ganduri despre “Titus Corlăţean, proiect de lege pentru un referendum privind modificarea constituţiei

 • 5 noiembrie 2016 at 15:15
  Permalink

  Sa ne mai lase politicinii in pace cu initiativa de redefinire a familiei de catre SC B.O.R SRL. Romania este stat laic iar initiativa duce la discriminarea directa a persoanelor in cauza.
  Daca tot sunt ei si Dragnea Tariceanu grozavi, de ce nu dau ei lege privind populatia maghiara? Ca oricum au zis ca ei cu UDMR nu mai guverneaza, acum ca au si pe ALDE, si PRU.

  Asa ca lasati-ne in pace cu astfel de legi discriminatorii si homofobice. Parlamentul si administratiile locale gem de corupti si penali, dar tot oamenii cinstiti sunt discriminati

  Reply

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro