Tinerii din Titu continuă acţiunile de voluntariat! Au împărţit ceai oamenilor din staţii şi de pe străzile oraşului

Un grup de tineri din Titu vor să schimbe sufletul oraşului, prin acțiuni de voluntariat în care demonstrează ce ușor poți acorda un sprijin semenilor tăi. După ce, în urmă cu câteva zile, au deszăpezit locuințele persoanelor în vârstă și singure, astăzi, tinerii au împărțit, gratuit, 150 de litri de ceai fierbinte oamenilor aflați în stațile de autobuz, în gară sau pe stradă.

Tinerii din Titu au avut astăzi, 11 ianuarie 2017, o nouă acțiune civică în care am oferit gratuit peste 150 de litri de ceai cald oamenilor aflați în stațiile de autobuz, în zona Gării CFR Titu, dar și celor intâlniți pe stradă. Oameni au primit cu căldură în suflet această acțiune și ne-au urat la cât mai multe de genul acesta. Menționăm că acest ceai oferit astăzi a fost procurat din clasica “chetă”, așa cum îi spunem noi, tinerii, de fiecare dată când avem nevoie de bani pentru a porni un nou proiect. Mulțumim celor care au participat astăzi și va așteptăm și pe voi la acțiunile noastre, este mesajul tinerilor implicați în acțiunile voluntariat.

Speranța Tinerilor din Titu este ca astfel de grupuri de inițiativă să apară în toate localitățile din județ.

: 2 ganduri despre “Tinerii din Titu continuă acţiunile de voluntariat! Au împărţit ceai oamenilor din staţii şi de pe străzile oraşului

  • 12 ianuarie 2017 at 10:45
    Permalink

    Bravo tinerilor o faptă lăudabilă succes in tot ceea ce faceți.

    Reply

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro