Târgoviștenii au plecat spre mitingul din Capitală. Autocarele i-au preluat din fața sediului PSD

17 autocare și autobuze, plus câteva microbuze, s-au aflat timp de o oră în centrul municipului Târgoviște, pentru a prelua aproximativ 1000 de târgovișteni pentru mitingul organizat de către Partidul Social Democrat, de la ora 20:00, în capitală. Un autocar și un microbuz au rămas, însă, goale. În Târgoviște au mai fost alte câteva puncte de plecare. De exemplu angajații ECOSal au plecat din zona stadionului. Majoritatea participanților au respectat dress-code-ul recomandat de la centru, fiind îmbrăcați în alb. Oamenii au primit câte un pachet cu mâncare și apă.

Dacă pentru lideri, tema mitingului este un clară, pentru participanți lucrurile sunt mai complicate. Oamenilor le este greu să înțeleaglă scopul acestei manifestări a cărei teme s-a schimbat de la lună la lună. Mulți nu aveau un răspuns la întrebarea: “de ce participați la miting”?.

 

Grăbiți să ajungă mai repede în autocare, oamenii au uitat de semafoare, mai ales că deși 17 autobuze și autocare și alte zeci de microbuze au blocat o bandă de sens în mijocul orașului, nici un polițist nu s-a aflat la fața locului, pentru a preveni situații neplăcute.

Conducerea organizației a declarat ieri că va mobiliza 13.500 de oameni, în întreg județul.

În timp ce oamenii și autocarele social democrate părăseau centrul orașului, în locul lor, un autocar a lăsat câțiva târgovișteni întorși de la muncă din străinătate….

Valeriana

PNL Alde PSDGurmand + Raiman
Daca ti-a placut acest articol il poti distribui:

Un gand despre “Târgoviștenii au plecat spre mitingul din Capitală. Autocarele i-au preluat din fața sediului PSD

 • 13 iunie 2018 at 9:18
  Permalink

  pentru partid
  pentru popor
  pentru al nostru
  conducator

  Reply

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Statistici Trafic Google Analytics
Statistici Trafic.ro