Angajații salubrității târgoviștene, mobilizați pentru miting! Mesajul suporterilor Chindiei pentru aceștia

Câteva zeci de angajați ai Direcției de Salubritate a primăriei Târgoviște au fost mobilizați pentru mitingul organizat în capitală de către Partidul Social Democrat. Oamenii au fost chemați începând cu ora 15:00 la sediul de pe strada Justiției, după care au așteptat în zona stadionului să fie preluați de un autocar.

Acolo, însă, au dat nas în nas cu târgoviștenii care plecau să susțină echipa Chindia. Suporterii au scandat lozinci anti PSD și i-au îndemnat pe angajați să meargă acasă.  Lucru destul de greu de făcut, mai ales că alături de ei erau și persoane cu funcții în direcție. Oamenii au stat în soare mai bine de 30 de minute, până când au  fost preluați de mijloace de transport.  Angajații direcției sunt, în general, oameni fără studii, muncitori necalificați, care asigură curățenia orașului. Pentru aceștia nu există foarte multe opțiuni când vine vorba de găsirea uni job.

O amașină a primăriei Târgoviște a avenit la sediul direcției, cu puțin timp înainte ca angajații să plece spre stadion.


ValerianaGurmand + Raiman
Daca ti-a placut acest articol il poti distribui:

Un gand despre “Angajații salubrității târgoviștene, mobilizați pentru miting! Mesajul suporterilor Chindiei pentru aceștia

  • 10 iunie 2018 at 9:34
    Permalink

    targovistenii care au mers sa-si sutina favoritii la voluntari au mers pe banii lor,nu?ca ei nu merg pe moca fiindca nu au nevoie de pomana.ei vin la stadion si platesc intrarea ca da-ia e suporter.ce vreti ba sa faca saracii oameni?sa-i dea turbaciunile afara de la seviciu?voi v-ati dus cu miloaga sa va asigure ….dar mai bine nu mai comentez.ati strigat contra psd.ului.pai cine finanteaza echipa?cine va da aotocare pentru deplasare?

    Reply

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Statistici Trafic Google Analytics
Statistici Trafic.ro