Gazeta Dambovitei | Cele mai noi știri din Targoviște și Dâmbovița

Ediția de miercuri, nr. 3664
8-12-2021

TÂRGOVIȘTE: UNPR acuză primăria că a tăiat băncile vopsite de voluntarii organizației

COMUNICAT DE PRESĂ

            Organizația municipală a Uniunii Naționale pentru Progresul României –Târgoviște este șocată de gestul incalificabil și fără precedent al Primăriei municipiului Târgoviște și al viceprimarului cu atribuții de primar interimar, Cristian Daniel Stan, care din rațiuni pur politice se răzbună pe cetățenii municipiului Târgoviște.

            Într-un gest incredibil, astăzi, în cartierul micro XII, pe strada I. Ghe. Florescu, reprezentanții Primăriei municipiului Târgoviște au tăiat și ridicat mobilierul stradal din spațiile de recreere, fără nicio motivație. Aducem la cunoștința târgoviștenilor că băncile respective au fost igienizate, reparate și vopsite, în urmă cu o săptămână, de către membrii UNPR Târgoviște, în cadrul campaniei “O săptămână în cartierul tău.”

            Înțelegem că disperarea viceprimarului cu atribuții de primar interimar, Cristian Daniel Stan, crește pe zi ce trece, având în vedere faptul că PSD pierde constant sprijinul cetățenilor, dar considerăm că acesta nu este un motiv de răzbunare împotriva târgoviștenilor din microraionul XII, unul dintre cele mai vitregite cartiere din punct de vedere urbanistic. Înțelegem totodată că actuala conducere a Primăriei Târgoviște este deranjată de faptul că cetățenii municipiului se alătură într-un număr din ce în ce mai mare acțiunilor de voluntariat ale UNPR.

            Solicităm pe această cale viceprimarului cu atribuții de primar interimar, Cristian Daniel Stan, să oprească imediat acțiunile cu substrat politic, care nu fac decât să afecteze calitatea vieții târgoviștenilor ce se luptă, oricum, zilnic, să facă față traiului într-un municipiu lipsit de perspective, cum este Târgoviște.

BIROUL DE PRESĂ

Foto acțiune UNPR

actiune UNPR Targoviste

actiune UNPR Targoviste 1actiune UNPR Targoviste 2

Foto acțiune primărie

actiune primaria Targoviste actiune primaria Targoviste 1 actiune primaria Targoviste 2

 

Distribuie:

6 thoughts on “TÂRGOVIȘTE: UNPR acuză primăria că a tăiat băncile vopsite de voluntarii organizației

  1. Este o initiativa buna, desi nu pare asa. Pe acesta strada, desi este strada cu politia municipiului, este o tiganie de nedescris. Se strang tigani si oameni de nimic acolo non stop, stau degeaba pe bancile respective beau si vorbesc numai mizerii si cheltuie banii nostri, sunt asistati sociali si consuma banii tarii… ptr ca apartin de grupurile vulnerabile. Circula cu 100 km/ora pe straduta aceea cu copii si politia nu indrazneste sa faca nimic in sensul asta. Dau muzica la maxim de tine un cartier in picioare zi si noapte si nimeni nu face nimic, oamenilor le este frica de tigani sa faca sesizari. Au pus monopol pe cartier, daca indraznesti sa faci o observatie cuiva, te trezesti cu geamurile sparte la balcon sau la masina. Fac gratare in plina strada… politia unde este??? Felicitari ptr initiativa de a lua bancile, sper sa nu aduca altele. Daca era un cartier civilizat, era de condamnat actiunea, dar practic cu politia in mijlocul cartierului, acolo este un desfrau total.

  2. Pai nu sunteti mai baieti in cadrul coaltiei aflate la guvernare ?Ce faceti in teritoriu ,razboi ?Mai interimarule ,tu stii ma pe unde vine strada asta ? O sa vi cu banditul de Tutuianu in 2016 si o sa pupi mainile la toate „blondele” din blocurile de nefamilisti dupa acea strada pentru 2-3 voturi.Cum mama dracului nu nimereste PSD-ul asta din Dambovita niste oameni capabibili pentru functii de interes public!?

  3. adevarat. bancile ar trebui sa dispara din fata blocurilor ca se strang toti pseudo smecherasii astia. ultimul om la care credeam ca o sa zic asta, dar bravo BA CRISTI! da-ti-as foc!

  4. De pe un sigur IP şi aceeasi adresa de e-mail au fost postate la acest articol 9 comentarii, toate cu nume diferite, incercand să fie indusa ideea ca sunt 9 persoane diferite. Ceea ce este evident o minciuna. Gazeta Dambovitei nu va modera aceste comentarii.

  5. Toate bancile din fata blocurilor ar trebui luate deoarece seara se strang grupuri de persoane care au un limbaj obscen acestia deranjand linistea locatarilor

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


hymarco
novarealex1.jpg Valeriana

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]
Gopo
soundservice SPMT
Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public [newsletter_form]
Webhosting Armand Media