TÂRGOVIŞTE: Unii consilieri locali PNL au interese transpartinice, spune un lider al partidului

Distribuie:

Copreşedintele PNL Târgovite, Iancu Caracota a afirmat în cadrul unei conferinţe de presă că în cadrul Consiliului local al municipiului Târgovişte există interese transpartinice. Caracota îi include aici şi pe colegii din PNL. Întrebat dacă şi aceştia au interese, acesta a răspuns: “Da. Unii dintre ei au interese transpartinice“, nedorind însă să dea nume.

În schimb, întrebat ale cui interese le serveşte consilierul fost PDL, actual PNL, Pavel Babeu, fostul prefect al judeţului a declarat: “Probabil ale lui. În nici un caz interesele partidului.” “Dacă această echipă ar fi fost girată de mine, situaţia ar fi fost alta” a mai spus Iancu Caracota, subliniind că nu mai poate schimba situaţia din consiliul local. Nu este pentru prima dată când liderul PNL subliniază că o parte din consilierii locali ai partidului sunt tributari unor alte relaţii şi interese, anterioare transformărilor prin care PDL a trecut din 2012 şi până acum.

Distribuie:

alegeri
alegeri
Regata Turbnobio

Valeriana Gurmand + Raiman

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public

Flax Gopo Webhosting Armand Media Star Sistems Security - Paza si protectie

: 2 ganduri despre “TÂRGOVIŞTE: Unii consilieri locali PNL au interese transpartinice, spune un lider al partidului

 • 23 martie 2015 at 5:43
  Permalink

  🙂 şoc va fi cînd cineva din noul-mare pnl (acest full de pucişti cu trădători în coadă) ne va jura că “ei NU au interese transpartinice” 😉

  Reply
 • 22 martie 2015 at 22:34
  Permalink

  Si ce va mira treaba asta??Nu toti sunteti o apa s-un pamant?? Cand lumea striga ca trebuie schimbata intreaga clasa politica spuneti ca nu e bine! Iar cea veche musai trebuie sa se “odihneasca” la puscarie!

  Reply

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro