Iancu Caracota, extrem de critic la adresa lui Cristian Stan: “A uzurpat!”

Distribuie:

Copreşedintele PNL Târgovişte, fostul prefect Iancu Caracota este primul lider al PNL Târgovişte care critică în termeni duri preluarea conducerii primăriei de către social democratul Cristian Stan. Pe ceilalţi nu pare să îi deranjeze prea mult ca PNL a pierdut fotoliul de primar. Caracota spune că Stan a uzurpat conducerea primăriei: “Cristian Stan a uzurpat funcţia de primar cu ajutorul unor traseişti. Cristian Stan nu a fost şi nu va fi opţiunea electorală a târgoviştenilor care votează în majoritate dreapta. (…) Nu este un lider politic autentic pentru că nu are expertiză şi experienţă de viaţă. Nu a avut timpul pentru a-şi defini o viziune. Nu pot contesta, însă, că nu e bun în meseria de jurist”. a spus Iancu Caracota într-o conferinţă de presă.

Fostul prefect a criticat şi apropierea pe care actualul primar interimar părea să o aibă de conducerea PDL a municipiului:  “Din 2014 a făcut parte din echipa de conducere a primăriei în tandem cu Prisăcaru. La acea vreme totul era perfect.”  Fostul prefect spune că Stan apărea în poze cu Prisăcaru şi Boriga, în care nu părea îngrijorat de soarta Târgoviştei. “Atunci de ce a tăcut şi acum vorbeşte? Pentru că dacă e adevărat ce spune este dramatic şi pentru noi şi pentru el. Avea obligaţia să spună de atunci!”

Pe de altă parte, liderul PNL l-a criticat şi pe colegul său, fostul primar interimar Ciprian Prisăcaru, despre care a afirmat că nu a pus la dispoziţia partidului date despre situaţia dezastruoasă reală a administraţiei locale.  ” Unele (nr.situaţii) nu le înţelegea nici el”,  a mai spus Caracota, referindu-se la Prisăcaru. Se ştie că relaţiile între cei doi, în cadrul partidului, nu au fost întotdeauna din cele mai liniştite.

Distribuie:

alegeri
alegeri
Regata Turbnobio

Valeriana Gurmand + Raiman

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public

Flax Gopo Webhosting Armand Media Star Sistems Security - Paza si protectie

: 6 ganduri despre “Iancu Caracota, extrem de critic la adresa lui Cristian Stan: “A uzurpat!”

 • 23 martie 2015 at 20:34
  Permalink

  Bai postacilor vedeti ma ca aveti acelasi nr. de IP. daca PDL platea 10000 de euro pe luna cred ca la PSD e gratis…. ca si prostia unora…. ce viteji suntem in umbra anonimatului!!! Mai aveti de crescut ca sa ajungeti la genunchiul dl. Caracota…

  Reply
 • 23 martie 2015 at 9:10
  Permalink

  Teracota , cate stele mai ai pe umar ? Vezi ca prin Constanta umbla vorba ca ai ramas in urma cu ……..stii tu ce !? In rest , moarte usoara !

  Reply
 • 22 martie 2015 at 23:27
  Permalink

  Dl. Caracota nu este in masura sa intervina in aceasta discutie, Normal ca este de parere ca pe vremea cand reprezentantii PDL erau la carma Primariei Targoviste, pentru ca avea sume importante de incasat pentru “consultanta” oferita in urma unor contracte frauduloase. In ceea ce priveste optiunea electorala a targovistenilor, care este problema? In primul rand, acestia nu ar trebui sa voteze stanga sau dreapta, ci omul capabil de a scoate orasul din impasul care se afla in momentul de fata, mai exact a lucrarilor efectuate total aiurea in oras. In aceasta privinta, este clar ca in urma schimbarilor de la Primarie…lucrarile au inceput sa se miste si constructorii au inceput sa se trezeazca, pentru ca nu au de ales!

  Reply
 • 22 martie 2015 at 23:15
  Permalink

  Acest gen de atac la persoana este tipic celor din PNL=PDL si care in lipsa unor argumente adevarate si aici ma refer la profesionalism, vad ca nu au ce sa ii reproseze domnului Cristian Daniel Stan incearca sa se victimizeze ca vezi doamne nu s-a procedat corect si ca daca ar fi fost alegeri nu se stie ce se va intampla. Sa nu uitam totusi ca sa ajungi in consiliul local tot prin vot ajungi iar si celalalt primar interimar tot asa a ajuns sa conduca si nu a mai spus nimeni nimic. Asa ca ar fi bine sa veniti cu argumente solide nu cu povesti de adormit copii.

  Reply
 • 22 martie 2015 at 22:27
  Permalink

  Observ faptul ca domnul Caracota, in lipsa unui subiect adevarat prin intermediul caruia sa mai ocupe titlurile ziarelor locale, alege metoda penibila de a inventa cauze pe care sa le comenteze… neintrebat. UZURPAREA asta, pentru buna stiinta a cititorilor publicatiei, ca liberalii mai nou studiaza asuduu limba germana, are cu totul alt inteles. Sunt curios ce parere are dl Caracota cu privire la uzurparea de catre colegii dumnealui de doctrina a rolului de reprezentanti ai Brătienilor, părinții liberalismului în România, după ce ani la rândul au făcut parte din mafia destructurată în prezent de procurorii DNA.
  Domnul Caracota ar fi mai bine sa-si pregateasca bine declaratiile din timp, ca umbla multe zvonuri cu privire la niste milioane sifonate prin consultanta in vremea cand era prefect…

  Reply

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro