TÂRGOVIȘTE: Protest al instructorilor auto din cauza marcajului de pe centură (VIDEO). S-a găsit și o rezolvare!

Distribuie:

Mai mulți instructori auto de la școli de șoferi din Târgoviște au protestat, astăzi, în urma faptului că pe Centura Târgoviștei,  a fost trasată linie dublă continuă. Astfel la ieșirea din zona de unde pleacă cursanții, este obligatoriu dreapta, instructorii spunând că acest lucru nu era necesar, fiind destul loc și vizibilitate și pentru viraj la stânga.

Marcajul dublu continuu va îngreuna foarte mult activitatea cursanților, dar și a examinatorilor, pentru virajul la stânga care nu se mai poate face. Noi suntem într-o zonă unde putem pleca pentru viraj la stânga, fără nici o problemă, ei ne-au îngrădit cu acest marcaj dublu continuu pe care nu putem să îl încălcăm. Atunci trebuie să facem viraj la dreapta obligatoriu, să mergem într-o altă intersecție care se va bloca pentru că vor intra multe mașini dintr-o dată.” spun reprezentanții școlilor de șoferi.

Instructorii spun că marcajul dublu continuu va  bloca intersecțiile pentru că drumul este intens circulat.

Instructorii au stat de vorbă cu viceprimarul Cătălin Rădulescu. În urma discuției, problema va fi rezolvată, deocamdată provizoriu. Rădulescu a precizat pentru Gazeta Dâmboviței că în urma discuției cu polițiștii de la rutieră s-a luat decizia amenajării a două sensuri giratorii provizorii: unul la Baza de Agrement și unul la intersecția Calea Ialomiței cu Calea Gimnaziului. Acestea se vor amenaja în acest weekend.

Distribuie:

Regata Turbnobio

Valeriana Gurmand + Raiman

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]ovitei.ro

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro