Gazeta Dambovitei | Cele mai noi știri din Targoviște și Dâmbovița

Ediția de marți, nr. 3705
18-1-2022

TÂRGOVIȘTE: Dinu, șeful Poliției Locale, încurcat în explicaţii, în timp ce ne ia de proşti

       Șeful poliției locale târgoviștene, Gheorghe Dinu, a făcut astăzi prima conferință de presă de la preluarea acestei funcții, în martie 2009. Pretextul a fost o prezentare de activitate, în subsidiar, Dinu sperând probabil la sprijinul unor publicații în scandalurile în care s-a auto-implicat în ultima vreme.

       Unul din ele este deplasarea în capitală, pe data de 1 mai, cu mașina de serviciu. Nu că ar fi fost ceva extraordinar, dar la momentul respectiv, câțiva membrii UNPR care au văzut mașina poliției locale și pe Dinu, au reclamat Gazetei Dâmboviței că acesta i-ar fi urmărit la un miting al formațiunii politice care avea loc în București. Aceștia au trimis câteva fotografii cu mașina Poliției locale pe drumul spre capitală, circulând între autocarele închiriate de UNPR.

politia locala targoviste

        Că i-a urmărit sau nu pe uneperiști, rămâne un semn de întrebare. Ulterior apariției materialului, într-un drept la replică, din 4 mai, șeful poliției locale afirma că a avut o misiune la Poliția sectorului 2 (sector care coincide cu cel în care a avut loc mitingul), în ziua liberă de 1 mai. Dinu a trimis redacție şi două ordine de deplasare, pe numele său și al șoferului.

„Directorul executiv al Poliției Locale Târgoviște nu are nicio legătură cu UNPR sau cu urmărirea vreunui autocar, deplasarea fiind în interes de serviciu, la Poliția Sector 2 București, se arată în dreptul la replică.

ordine deplasare

        Misiunea de care vorbea Dinu a fost ca-n Caragiale. Într-un document al poliţiei sectorul 2, din data de 6 mai,  şeful acestei structuri spune că nu a avut nici un protocol de colaborare cu poliţia târgovişteană pentru data de 1 mai. Mai precis, nu a avut o treabă oficială cu Dinu, pe 1 mai! Şeful poliţiei locale nu spune nici că ar fi avut altă întrevedere cu şeful de la Târgovişte.

UNPR

       La două luni de la acest schimb de replici, pe 9 iulie, Gheorghe Dinu schimbă placa şi încurcă detaliile. De ce i-au luat două luni? Pentru că între timp, primarul interimar a sesizat comisia de disciplină în cazul acestei deplasări, iar lucrările comisiei sunt în desfăşurare. În noile declaraţii, misiunea oficială, devine pe jumătate vizită la medic, pe jumătate o discuţie cu şeful poliţiei locale sector 2, despre o vizită a unei delegaţii din Spania, pe care Dinu ar fi vrut să o plimbe pe la Bucureşti, pentru că, în opinia sa, în Târgovişte nu are ce le prezenta spaniolilor, 4 zile.

dinu1

Dinu: Directorul Poliţiei sectorului 2 este şi şeful Federaţiei Poliţiştilor Locali din România. Avem împreună câteva activităţi desfăşurate. Eu l-am anunţat că poliţia locală din Târgovişte, urmează a primi o vizită a poliţiei locale din Castellon, Spania. În programul acestei delegaţii, o zi am prevăzut-o pentru  deplasare la Bucureşti pentru că în Târgovişte nu aveam patru zile ce să le prezentăm acestor domni. L-am sunat de directorul acestei poliții locale și i-am spus că trec a doua zi pentru că am o problemă medicală, trec pe la dânsul să discutăm detaliile, urmând ca în luna iunie să această delegație să fie prezentă în Târgoviște. Acesta a fost contextul. Din nefericire eu nu am știu, probabil că nici dânsul nu a știut în preziua plecării că la București se desfășura un miting. Eu nu am avut habar. Eu am plecat la București, am ajuns la 8 și 45 de minute la Spitalul Fundeni, m-am internat, am făcut o tomografie, am plecat în jurul orei 13:00. Nu am mai putut să mai conduc din cauza investigațiilor medicale și m-am deplasat după două ore de repaus la Poliția Locală sector 2. Domnul director era plecat împreună cu întreaga poliție la un miting în capitală. L-am sunat, mi-a spus că nu poate veni. Am revenit a doua zi să discut cu dânsul această problemă. A doua zi am fost după amiază, cu mașina personală. Era la un meci pe stadionul național. L-am rugat să discutăm această problemă și mi-a spus că momentan este foarte ocupat.

Reporter: De ce nu aţi folosit maşina personală şi aţi folosit bunul instituţiei?

Dinu: Nu am putut, pentru că nu mergea. Și având această vizită de efectuat la poliția sectorului 2, care era problema? Nu a fost un scop personal, au fost amestecate.

Reporter: Dar scopul principal a fost spitalul.

Dinu: Ca să construiți un cadrul un pic de ilegalitate, aţi spus că am fost cu mașina instituției.

Reporter: Păi chiar aţi fost. Aţi recunoscut!

Dinu: Nu contează unde am fost, vă interesează ordinea? Mi-am făcut ordinul de deplasare, l-am ștampilat, l-am adus înapoi!

       Deci, Gheorghe Dinu a  fost la spital, pentru analize, iar la întoarcere şi-a ştampilat la poliţia sector 2 un ordin de deplasare făcut de el, neavând nici o discuţie în interes de serviciu. Restul e abureală şi tupeu!

P.S: Cât despre pretextul cu delegaţia spaniolă, presa locală nu a auzit de aşa ceva. Sa nu fie şi asta ca-n bancul cu tipul care intră într-o seară în farmacie şi cere Viagra că îi vine o rusoaică în vizită, iar ziua următoare cere cremă, că rusoaica nu a mai venit!

Distribuie:

4 thoughts on “TÂRGOVIȘTE: Dinu, șeful Poliției Locale, încurcat în explicaţii, în timp ce ne ia de proşti

 1. O armata de prosti condusa de prostul suprem.Niste analfabeti infatuati care-ti vorbesc de sus crezandu-se dumnezei.Nu sunt 2 saptamani de cand un papagal de la politia locala vine langa mine si mi se adreseaza pe un ton gretos sa mut masina.L am rugat sa se legitimeze si jegosul mi-a spus ca e de la politia rutiera.

 2. Ce e aia?! Politie locala?! Si astia cu ce se ocupa?! Se ocupa?! Sunt din aceia fara nici un fel de pregatire, in nici un caz militara care din greseala se impusca intre ei, se duc la ei in sat si se lauda ca au facut circulatie la oras

 3. Nu ne mira nimic la pol.locala,va da ti seama daca jegul asta securist a angajat toti betivi de la u.m.de la teis toti plutonieri alcoolisti i a angajat acolo aia amariti care au iesit cu ordonanta si au incasat sute de milioane

 4. ACESTIA SUNT OAMENII CARE CONDUC INSTITUTII PUBLICE ?
  CINE L-A NUMIT STIA… SAU NU STIA CE II POATE INTELECTUL ?
  TOTUL ESTE DOAR POLITICA..DE 2 BANI SI NE MAI MIRAM DE CE
  TRAIM ASA !
  NU AU RUSINE , SCRUPULE, DAR SUNT BUGETARI SI SUNT PLATITI
  DIN BANII CONTRIBUABILILOR .

Leave a reply


hymarco
novarealex1.jpg Valeriana

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]
getsbet Gopo
kiss2022-01.jpg
romserv.jpg
Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public
Webhosting Armand Media