Susţineţi judeţul printr-un vot pe “Raportul de Ţară” al Digi24! VOTEAZĂ AICI!

 

In fiecare zi, de luni până vineri, la orele 09.00, 13.00, 19.00 și 20.00, în cadrul Jurnalelor de știri, vor fi prezentate materiale filmate de reporteri in cele două județe aflate în vizor. Săptămâna aceasta judeţul nostru Dâmboviţa a concurat cu judeţul vecin Prahova.

Vineri, de la ora 19.30,  Sanda Nicola va dezbate, de la Târgovişte, din frumosul Muzeu de artă, contra lui Cosmin Prelipceanu, ce se va afla în Prahova, plusurile și minusurile fiecăruia și vor pleda pentru județul pe care îl reprezintă. La dezbatere vor fi prezenţi şi primarul municipiului Gabriel Boriga şi preşedintele CJD Adrian Ţuţuianu.

Digi24 oferă autorităților locale posibilitatea să aducă cele mai convingătoare argumente artistice care să susțină regiunea în fața telespectatorilor și să-i facă să voteze județul în topul preferințelor

Pentru a susţine judeţul nostru VOTAŢI AICI!

“Este un demers jurnalistic la finele căruia ne dorim ca românii să audă despre regionalizarea țării și să afle care sunt locurile cele mai bogate și cele mai sărace din România”, se precizează pe site-ul oficial al campaniei.

Distribuie:

Turbnobio

Valeriana Gurmand + Raiman

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public
Flax Gopo
Webhosting Armand Media Star Sistems Security - Paza si protectie

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro