Start pentru Prima Casă 2020 – Class Park Residence Târgoviște oferă apartamente noi prin acest program!

În sfârșit mult așteptatul Program Prima Casă 2020a demarat, Fondul Naţional de Garantare a Creditelor pentru IMM-uri (FNGCIMM) a anunțat pe 26 Februarie lansarea, după primirea acordului de distribuire din partea Ministerului Finanţelor pentru suma de 1,98 mld. Lei. Doritorii trebuie să se grăbescă să își alegă apartamentele pentru ca suma nu este foarte mare și alocările se pot termina rapid.

Program are mare succes in rândul tinerilor și familiilor pentru că solicită un minim de avans de de 5% din valoarea apatramentului, în timp ce în cazul creditelor ipotecare avansul a oscilat între 15% şi 25%. De asemenea dobanda este foarte mică, de 2%, la care se adaugă indicele de referinţă pentru creditele consumatorilor (IRCC). Pentru creditul Prima Casă, plafonul maxim disponibil care poate fi alocat clienţilor este de 66.500 euro, pentru o perioadă maximă de 30 de ani. Din plafonul total de 2 mld. lei acordat de Fondul Naţional de Garantare a Creditelor pentru IMM-uri (FNGCIMM) pentru cele 14 bănci care fac parte din programul Prima Casă de anul acesta.

Class Park Residence încă de la lansarea programului în anul 2009 a vândut prin progtamuk Prima casă unității locative în blocul M 2. Acum, în ultimele zile simțim o afluență de clienti doritori de apartamente noi și de calitate care vor să achiziționeze prin acest program apartamente aflate pe stoc. Aceste apartamente se află în numar limitat și se vând pe ideea primului venit este primul servit. Un apartament nou are durata mare de viață față de apartamentele vechi. Creditul se poate prelungi și până la 30 de ani. În plus, știi că nu mai ai alte cheltuieli în afară de rata pentru că apartamentul nou în Class Park Targoviste are garanție și materiale atent alse în baza experienței noastre de peste 12 ani pe piață.
Îi primim cu bratele deschise pe toți cei care doresc un apartament nou în Complexul Class Park. De ce aici e ideal? Complexul e unic prin facilități, intrarea se face pe la pază ceea ce înseamnă siguranță pentru locatari, avem 4 parcuri proprii în incintă, destinate doar locatarilor, care oferă o oază de liniște, locația este excelentă, la 3 minute de Parcul Chindia” spun reprezentanții Class Park.

Vezi mai multe detalii pe www.classpark.ro.


Regata Valeriana

Gurmand + Raiman
Daca ti-a placut acest articol il poti distribui:

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro