Senatorul Leonardo Badea, ales preşedinte executiv al PSD Dâmboviţa

Senatorul social democrat Leonardo Badea a fost ales, astăzi, preşedinte executiv al PSD Dâmboviţa, în cadrul unei conferinţe judeţene extraordinare a partidului. Leo Badea a deţinut anterior funcţia de secretar executiv al partidului. Funcţia de preşedinte executiv al organizaţiei judeţene fusese desfiinţată în cadrul conferinţei judeţene din luna aprilie, ultimul preşedinte executiv fiind actualul lider al social democraţilor dâmboviţeni, Adrian Ţuţuianu. Ulterior, după Congresul PSD, modificarea statutului partidului a obligat organizaţiile la reînfiinţarea funcţiei.

 Leonardo Badea a fost în perioada 2002 – 2010 preşedinte al TSD Dâmboviţa, iar din 2010, secretar executiv. A fost ales senator în alegerile de anul trecut, pe colegiul de nord al judeţului. În perioada decembrie 2012 – aprilie 2013 a deţinut funcţia de secretar al Comisiei pentru privatizare şi administrarea activelor statului, iar din aprilie până în prezent este secretar al Comisiei pentru buget, finanţe, activitate bancară şi piaţă de capital, din cadrul Senatului României.

 În cadrul aceleiaşi manifestări Mihai Puşcaşiu a fost ales secretar executiv al partidului, în locul lui Badea, iar numărul de vicepreşedinţi a crescut la 19. Pentru vicepreşedinţi nu s-au mai făcut alegeri, fiind validaţi primi 4 candidaţi aleşi la conferinţa judeţeană în funcţie de numărul de voturi: Florin Ioniţă, Ion Nicolae, Dorinel Soare şi Marin Olaru. De asemenea, în urma demisiei din motive de incompatibilitate a vicelui Mirel Nica, Fănuţ Costea a fost şi el validat vicepreşedinte.

Distribuie:

Regata Turbnobio

Valeriana Gurmand + Raiman

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public
Flax Gopo
Webhosting Armand Media Star Sistems Security - Paza si protectie

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro