Senatorul Isăilă bifează al treilea partid, într-un singur mandat! A plecat la UNPR

Distribuie:

Senatorul Oviudiu Isăilă, ales în colegiul Răcari, din partea PDL a anunţat astăzi că trece la UNPR. Este al treilea partid în numai trei ani de mandat parlamentar. Isăilă părăsise PDL, pentru PSD la începutul lui 2014, după ce îşi discutase plecarea şi cu PMP. Mai are un an de mandat, deci mai are timp de cel puţin un nou partid. Am zice PNL dacă ajunge cumva la guvernare.

Senatorul  Ovidiu Marius Isăilă s-a “remarcat” în interiorul mandatului cu trimiterea în judecată de Direcția Națională Anticorupție (DNA), fiind acuzat de trafic de influență.  Procurorii DNA susțin că în perioada 2012 – 2014, când Isăilă a fost sef serviciu în Ministerul Finanțelor și ulterior senator (din decembrie 2012), acesta “a obținut importante sume de bani prin folosirea influenței pe care o avea sau pe care a lăsat să se înțeleagă că o are pe lângă funcționari publici, prin prisma relaționării profesionale în sistemul public de finanțe și ulterior ca om politic, pentru a-i determina să nu își îndeplinească în mod corect atribuțiile de serviciu”. Astfel, la începutul anului 2012, Isăilă a pretins suma de 200.000 euro de la un denunțător, pentru a realiza intervenții pe lângă funcționarii ANAF ce efectuau un control la o societate comercială administrată de denunțător, în vederea soluționării favorabile sau blocării controlului. După ce a primit banii, Isăilă a pretins denunțătorului, prin același intermediar, o nouă suma de bani, respectiv 150.000 euro, pentru a influența rezultatele unui nou control. După primirea banilor, el a instigat la întocmirea unui fals contract de împrumut pentru a se justifica banii primiți, conform procurorilor.

Distribuie:

alegeri
alegeri
Regata Turbnobio

Valeriana Gurmand + Raiman

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public

Flax Gopo Webhosting Armand Media Star Sistems Security - Paza si protectie

: 3 ganduri despre “Senatorul Isăilă bifează al treilea partid, într-un singur mandat! A plecat la UNPR

 • 4 septembrie 2015 at 14:47
  Permalink

  Bineinteles ca jigodia va fi trecuta pe lista de la centru.Asa ca simpatizantii UNPR.din Dambovita vor vota ce vrea Bucurestiul.

  Reply
 • 3 septembrie 2015 at 22:34
  Permalink

  Mai oameni buni, aveti grija ca acest excroc(am dovezi pentru afirmatie) va candida din nou in Dambovita! Votati-l nene, ca azi esti cineva doar daca ai facut puscarie sau daca ai furat peste un milion de euro! Chiar nu mai exista alti oameni despre care sa se vorbeasca in acest ziar, numai de hoti si de excroci va intereseaza, sau da, asta se vinde! RUSINE!

  Reply
 • 3 septembrie 2015 at 15:25
  Permalink

  de ce or pleca toti pușcăriabilii ăștia la UNPR???
  Le-o promite Oprea ceva???
  Speram ca DNA sa fie aproape….

  Reply

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro