Ședință cu „parul” la PSD! Țuțuianu vrea 70% în turul II

Deși, au câștigat detașat turul I al alegerilor prezidențiale în județul Dâmbovița, pentru candidatul Victor Ponta, social democrații n-au avut prilejul să se bucure de victorie. Zilele trecute a avut loc o ședință de analiză la sediul partidului, la care președintele PSD Dâmbovița a tunat și a fulgerat, supărat pe faptul că primarii i-au înșelat așteptările în privința numărului de voturi pentru Victor Ponta.  În fapt, președintele PSD are și de ce să fie supărat, are cu 25 de primarii mai mulți în alianță PSD – UNPR – PC decât la europarlamentare, a scos un procent asemănător, dar a scăzut considerabil în ierarhia județelor în care social democrația a fost învingătoare. Dacă la europarlamentare, organizația Dâmbovița era în primele 5, la turul I al prezidențialelor a fost a 10-a.

Iată care sunt organizațiile PSD cu primari în funcție care au luat sub 50 %, stricând socotelile: Moreni -45,09%, Brănești – 43, 87%, Buciumeni – 48,79%, Crevedia – 43,45%, Dărmănești -42,46%, Moroieni – 45,94%,  Moțăieni – 40,89, Ocnița – 49,94%,  Pietroșița – 45,33%, Ulmi 48,43%. Și la Târgoviște s-a ratat targetul, organizația fiind prima, dar cu un procent de doar 33%.

Supărarea președintelui Țuțuianu a fost alimentată, probabil, și de faptul că din primele 5 organizații de la europarlamentare, la prezidențiale doar Dâmbovița a ieșit din top.


Europarlamentare: 1 – Olt, 2 – Dolj, 3 – Giurgiu, 4 – Mehedinți, 5 – Dâmbovița.

Turul I prezidențiale 1 – Giurgiu, 2 – Olt, 3- Dolj, 4- Mehedinți, 5 – Teleorman, 6- Botoșani, 7 – Buzău, 8 – Vaslui, 9 – Ialomița, 10 – Dâmbovița.

Social democrații, deși au învins categoric, nu au atins targetul de 150 000 de voturi de care vorbeau pe parcursul campaniei. 123 800 de dâmbovițeni au ales să voteze cu Victor Ponta. Adrian Țuțuiau a ales să certe redactorul Gazeta Dâmboviței care a scris că PSD vroia 60% în județ. Păi, cam cât însemnau cele 150 000 din 242 400 de votanți care s-au prezentat la urne în județ, dacă 123 800 au însemnat 53%?  …. 61% cumva? Deci dacă făcea targetul de 150 000 de voturi, PSD avea 60%. Așa că ne scuzați că am îndrăznit să gândim și să estimăm (corect am zice noi), nu doar să transmitem sec ceea ce comunicați!

[youtube width=”600″ height=”400″ video_id=”IGS7RxSa3Vk”]

Acum ca să nu mai picăm în păcatul estimărilor cităm din președintele Adrian Țuțuianu, care declara pentru știripesurse, despre turul II al alegerilor: „Eu cel putin, in Dambovita, am facut un sondaj de opinie si in competitie cu oricare dintre candidati, Victor Ponta scoate intre 68 si 72 la suta, ceea ce inseamna ca are capacitatea sa ia voturi si de la altii nu doar de la cei care in mod traditional voteaza PSD„. În număr de voturi PSD Dâmbovița a anunțat un target de 180 000 de voturi. Adică, social democrații dâmbovițeni au de recuperat o gaură de peste 50 000 de voturi în turul al II-lea, pentru a atinge ținta la numărul de voturi dorit și plasarea organizației în primele 5 din țară. Miza este una uriașă: conform presei centrale, primele 5 organizații PSD vor putea face propuneri de miniștri și secretari de stat, iar președinții lor vor avea locuri asigurate în conducerea centrală a partidului.


Locuri de munca Restaurante


Gurmand + Raiman

 

Daca ti-a placut acest articol il poti distribui pe:

 

 

: 2 ganduri despre “Ședință cu „parul” la PSD! Țuțuianu vrea 70% în turul II

 • 10 noiembrie 2014 at 14:54
  Permalink

  70% nu iei nici la Malu cu Flori.Cat despre locuri de munca ,…ele sunt, dar munca este pentru masini si tractoare.

  Reply
 • 9 noiembrie 2014 at 17:34
  Permalink

  Daca luati in considerare si populatia din cele 3 cimitire din Targoviste,se poate ajunge la 80%.Ce va faceti cu oamenii pe care i-ati lasat pe drumuri in 2013 si 2014,cei carora le-ati furat locurile de munca spre bunastarea partidului rosu?? Unde sunt locurile de munca promise?? Ce se va intampla cu economia noastra de la anul?? Neaparat statul trebuie sa investeasca la anul ,urgent,in doua directii: puscarii si cimitire noi! Mai vreti votanti???

  Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Te rugam sa citesti politica de confidentialitate (click pe acest link) si sa bifezi casuta de mai jos daca accepti termenii si conditiile privind comentariile


#Citeste si:

Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public
Hotel Pestera Angajeaza - Locuri de munca Webhosting Armand Media Flax Gopo Star Sistems Security - Paza si protectie
Andrei House Livas locuri de munca
Statistici Trafic