Gazeta Dambovitei | Cele mai noi știri din Targoviște și Dâmbovița

Ediția de vineri, nr. 3659
3-12-2021

Se redeschide patinoarul din Târgoviște. Vezi când!

Asociația Socio-Culturală Târgoviște își propune ca și în acest an Cetatea de Scaun să aibă patinoar. Astfel, cu o zi înainte de venirea lui Moș Nicolae, copiii și adulți vor intra în spiritul sărbătorilor și se vor putea bucura de magia gheții.

Așadar, începând cu ora 18.00, pe 5 decembrie, târgoviștenii sunt așteptați la deschiderea oficială, unde se pare că va fi prezent și primarul Gabriel Boriga. Această tradiție a patinoarului este deja prezentă la Târgoviște de 3 ani, iar reprezentanții Asociației speră să continue mult de acum încolo.

Noutatea din acest an constă în faptul că orice școală sau gradiniță care dorește să-și desfășoare activitățile sportive pe patinoar o poate face începând cu acest an, însă numai conform unei programări, care se va discuta cu reprezentanții Asociației Socio-Culturală Târgoviște. De asemenea, mai există o condiție ce trebuie respectată: grupurile de elevi trebuie însoțite de profesori sau instructori care să asigure integritatea copiilor și să-și asume responsabilitatea pentru ei.

Patinoarul este instalat în zona fostei fântâni UPET și este unul mobil, care va fi strâns la primavară, mai exact va funcționa până la 1 martie. Taxa de intrare pe gheaţă va fi de 10 lei, iar taxa de închiriere a echipamentului, tot de 10 lei, la fel ca în anii precedenți.

Distribuie:

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


hymarco
novarealex1.jpg Valeriana

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]
Gopo

CITEȘTE ȘI

soundservice SPMT
Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public
Webhosting Armand Media