Se redeschide patinoarul din Târgoviște. Vezi când!

Asociația Socio-Culturală Târgoviște își propune ca și în acest an Cetatea de Scaun să aibă patinoar. Astfel, cu o zi înainte de venirea lui Moș Nicolae, copiii și adulți vor intra în spiritul sărbătorilor și se vor putea bucura de magia gheții.

Așadar, începând cu ora 18.00, pe 5 decembrie, târgoviștenii sunt așteptați la deschiderea oficială, unde se pare că va fi prezent și primarul Gabriel Boriga. Această tradiție a patinoarului este deja prezentă la Târgoviște de 3 ani, iar reprezentanții Asociației speră să continue mult de acum încolo.

Noutatea din acest an constă în faptul că orice școală sau gradiniță care dorește să-și desfășoare activitățile sportive pe patinoar o poate face începând cu acest an, însă numai conform unei programări, care se va discuta cu reprezentanții Asociației Socio-Culturală Târgoviște. De asemenea, mai există o condiție ce trebuie respectată: grupurile de elevi trebuie însoțite de profesori sau instructori care să asigure integritatea copiilor și să-și asume responsabilitatea pentru ei.

Patinoarul este instalat în zona fostei fântâni UPET și este unul mobil, care va fi strâns la primavară, mai exact va funcționa până la 1 martie. Taxa de intrare pe gheaţă va fi de 10 lei, iar taxa de închiriere a echipamentului, tot de 10 lei, la fel ca în anii precedenți.


ValerianaGurmand + Raiman
Daca ti-a placut acest articol il poti distribui:

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Statistici Trafic Google Analytics
Statistici Trafic.ro