Război total în PSD Dâmboviţa! Ion Stan susţine că el e adevăratul preşedinte al organizaţiei judeţene

Distribuie:

Ion Stan nu s-a resemnat, ci a pornit la luptă cu partidul. Stan spune că nu sunt întrunite condiţiile statutare pentru debarcarea sa din funcţia de preşedinte al PSD Dâmboviţa. Acestea ar fi: revocarea din funcţie de către Conferinţa Judeţeană de Alegeri care l-a şi pus în funcţie, demisia sau moartea. “S-a numit un preşedinte interimar fără a se vacanta funcţia prin metodele prevăzute în statut” a spus Stan.

“Nu o să accept rolul pe cre mi l-a pregătit Adrian Ţuţuianu! Nu sunt în situaţia de imposibilitate care să mai împiedice să-mi exercit funcţia pe care o deţin, în conformitate cu prevederile statutului PSD. Nu voi deveni mascota acestui partid… Nici ponta, nici Ţuţuianu nu au ce să-mi ofere, pentru că eu am oferit acestui partid lucruri care nu pot fi comensurate şi achitate.” a mai adăugat deputatul PSD. Acesta va adresa o contestaţie forurilor statutare ale partidului, declarând că va merge până la ultima instanţă a PSD, care este Consiliul Naţional.

Săptămâna trecută, Adrian Ţuţuianu, preşedinte numit al organizaţiei, părea că doreşte să îngroape securea războiului, spunând că „Stan este colegul nostru. Îi apreciem activitatea în fruntea organizaţiei judeţene. Nimeni nu i-a cerut retragerea sprijinului politic sau demisia din grupul parlamentar al partidului…Eu îl respect pe domnul Stan. Supărarea lui este de înţeles. Poate are sentimental că munca sa nu a  fost suficient apreciată. …Eu nu mi-am propus să îndepărtez pe nimeni din partid”. Ţuţuianu a mai adăugat şi că PSD va susţine o nouă candidatură a lui Ion Stan pentru Camera Deputaţilor, dacă el va dori acest lucru.

Distribuie:

Regata Turbnobio

Valeriana Gurmand + Raiman

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro