RTV: Florin Popescu la Slobozia: “Să văd SÂNGE de USL-ist pe geam!”

Preşedintele PDL Dâmboviţa, Florin Popescu, a declarat că democrat-liberalii trebuie să facă o opoziţie mult mai agresivă la adresa puterii, folosind o exprimare menită să-i învârtoşeze pe colegii de partid: „Să-i trosnim, să văd sânge de USL-ist pe geam!” (VIDEO RTV)

„Un om s-a sinucis şi noi ne facem că nu am înţeles. Trebuia să dăm cu ei de pereţi! Să trosnim, să văd sânge de USL-ist pe geam pentru ce au făcut. Trebuie să îi lovim cum ne-au lovit şi ei unde ne-a durut”, a declarat Popescu, care a participat la prezentarea, la Slobozia, a moţiunii cu care Elena Udrea candidează la preşedinţia PDL.


 

Ulterior, la rece, într-o intervenţie la România TV, Florin Popescu a admis că exprimările sale nu au fost cele mai inspirate recunoscând că „sângele de USL-ist pe geamuri” a fost o exprimare nelalocul ei. „Aia a fost o greşeală de exprimare. Sângele pe geam poate fi transpus în scăderea procentajelor USL”, a declarat Popescu.

Citeste mai mult pe RTV.NET

 


Locuri de munca Restaurante


Gurmand + Raiman

 

Daca ti-a placut acest articol il poti distribui pe:

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Te rugam sa citesti politica de confidentialitate (click pe acest link) si sa bifezi casuta de mai jos daca accepti termenii si conditiile privind comentariile


#Citeste si:

Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public
Hotel Pestera Angajeaza - Locuri de munca Webhosting Armand Media Flax Gopo Star Sistems Security - Paza si protectie
Andrei House Livas locuri de munca