Rădulescu, cel cu “inima mare” a făcut cunoştinţă cu “ospitalitatea” din colegiul Moreni!

Candidatul ARD pentru colegiul senatorial Târgovişte Moreni, Adrian Rădulescu,  a început să regrete, după cum singur recunoaşte, judeţul Neamţ, pe care îl reprezintă acum în Parlament, şi oamenii molcomi ai zonei. Aceasta după ce, la nici două zile de la amplasarea bannerelor sale electorale în localităţile din colegiul Moreni, 65 dintre ele i-au fost distruse complet în comunele Bucşani, Vlădeni, Ocniţa, Gura Ocniţei şi I.L.Caragiale.  Actual deputat de Neamţ, lui Rădulescu nu i-a venit să creadă,  fiind obişuit cu campania electorală pe care făcut-o în Moldova, lipsită de orice fel de incident. “Sunt gesturi huliganice, de tip mafiot, care nu au nimic de-a face cu democraţia şi care înţeleg că se poartă de mult în judeţul Dâmboviţa. Vreau să atreg atenţia că acest gen de acţiuni pe mine nu mă intimidează. Sunt hotărât să lupt până la capăt!”

Dacă Rădulescu e greu de intimidat, nu acelaşi lucru se poate spune şi despre directorii săi de campanie. Este deja la al treilea, primii doi renunţând în urma ameninţărilor cu dosare penale şi pierderea locurilor de muncă, conform declaraţiilor deputatului.

După cele întâmplate, candidatul ARD a sesizat Biroul Electoral Central, poliţia şi va solicita observatori OSCE pe colegiul pe care candidează.

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro