Radu Popa despre demisia lui Hrebenciuc: Gest de solidaritate cu partidul și cu Victor Ponta

Deputatul de Târgoviște, Radu Popa, a salutat astăzi într-o conferință de presă demisia lui Victor Hrebenciuc din Parlamentul României. DNA ceruse parlamentului încuviințarea cereri de arestare a lui Hrebenciuc acuzat de săvârşirea infracţiunilor de constituire a unui grup infracțional organizat, trafic de influență şi instigare la folosire a influenței de către o persoană care îndeplinește o funcție de conducere într-un partid în scopul obținerii pentru sine sau pentru altul de foloase necuvenite.

hrebenciuc“Salut gestul lui Hrebenciuc (foto). Este un gest de solidaritate cu partidul și cu Victor Ponta. Ar trebui urmat de toți cei care au probleme. Justiția a devenit o armă într-o mână nevăzută. Justiția lovește mult  PSD și puțin în ACL. Candidatul lui Blaga și al PNL, membrii ACL nu sunt subiecte ale DNA și ale celorlalte parchete. Nu cred că toți neprihăniții s-au strâns la ACL și vinovații la PSD. Oamenii care sunt vinovați să răspundă in față justiției.”, a declarat Radu Popa. 

Deputatul s-a arătat deranjat de generalizarea conform căreia toți politicienii sunt corupți: Nu suntem toți la fel spunea acesta recent pe pagina sa  de facebook. Radu Popa nu a fost implicat în nici un scandal de corupție, fiind la primul mandat de parlamentar.

 

Distribuie:

Locuri de munca difamcom

Valeriana Gurmand + Raiman

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public
Flax Gopo
Webhosting Armand Media Star Sistems Security - Paza si protectie

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro