Pucioasa, primul oraș din județ care intră în carantină. Mesajul primarului Constantin Ana

Sursa foto facebook: grup Pucioasa cu bune și cum mai puțin bune

De miercuri, 7 aprilie, orașul stațiune Pucioasa intră în carantină pentru 14 zile. Este primul oraș din județ pentru care se instituie o asemenea măsură. Astăzi, numărul de cazuri de infectare cu Covid-19, raportate la ultimele 14 zile era de 102.

“De ceva vreme vă spuneam faptul că, datorită modului în care înțelegem sa (nu) respectăm regulile, vom ajunge cât de curând în situația de a se institui măsura de Carantină zonală la nivelul orașului Pucioasa.

Iar acest lucru se va întampla de mâine, 07.04.2021, pentru o perioada de 14 zile!

Cum am ajuns aici?

Explicații sunt multe, dar esențială este netestarea și nerespectarea izolării, carantinarii celor cu semne, indiferent dacă se declară sau nu. În plus ne încăpățânam să nu luăm măsurile de distanțare, separare, la apariția unui caz în familie!

Din punct de vedere legal, decizia CJSU este incontestabilă, ținand cont de explozia de cazuri din ultima vreme, de gradul de ocupare al spitalului orășenesc Pucioasa și de numărul mare de locuitori cu vârsta peste 65 ani!

Poate ca aceasta decizie, pe care vă rog să o respectati cu strictețe, ne va scoate din această situație delicată în care am ajuns.!”  a spus Ana.

Acesta a publicat și formularul declarației pe propria răspundere pe care trebuie să o completeze cetățenii orașului în cazul în care părăsesc locuința cu un motiv întemeiat.

Distribuie:

Turbnobio

Valeriana Gurmand + Raiman

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public
Flax Gopo
Webhosting Armand Media Star Sistems Security - Paza si protectie

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro