Gazeta Dambovitei | Cele mai noi știri din Targoviște și Dâmbovița

Ediția de joi, nr. 3658
2-12-2021

PSD Titu, în război deschis cu potenţialul candidat al formaţiunii pentru primăria oraşului

Situaţie incredibilă în organizaţia PSD Titu. Pe fondul comunicărilor publice ale fostului viceprimar social democrat Vlad Oprea, care şi-a asumat o candidatură pentru primăria localităţii, PSD Titu revine cu o declaraţie de presă  tranşantă în care critică acţiunile acestuia. Recent Oprea a distribuit în oraş pliante, iar PSD atrage atenţia că în acesta şi-a asumat realizări ale actualului edil, Traian Niculae.

Oprea este, totuşi, asimilat ca imagine publică Partidului Social Democrat, fiind cunoscută relaţia foarte strânsă cu liderul PSD Dâmboviţa, Adrian Ţuţuianu. De altfel, la momentul în care a pierdut sprijinul politic pentru funcţia de viceprimar al oraşului Titu, Oprea a fost angajat ca şi consilier personal al primarului interimar al Târgovişte, social democratul Cristian Stan. Surse politice spun că mâine, într-una locaţiile Romsilva, va avea loc o întâlnire politică la care vor lua parte Vlad Oprea, Adrian Ţuţuianu şi câţiva zeci de tineri din localitate, comunicatul PSD Titu dorind să clarifice opţiunile conducerii organizaţiei.

Iată punctul de vedere al oraginzaţiei PSD Titu:

Declarație de presă PSD Titu – 05.02.2016

            Organizația PSD Titu îsi asumă dreptul de a exprima un punct de vedere față de atitudinea d-lui Vlad Oprea, membru P.S.D. și consilier în Consiliul Local Titu. Luând act de acțiunile sale din ultima perioadă, acțiuni cu o vădita tentă electorală – distribuirea calendarelor pe 2016 și a pliantelor prin care încearcă să-și definească convingerile și principiile politice într-o manieră ce eludează conceptul de adevăr, Organizația PSD Titu își exprimă profund nedumerirea și totalul dezacord.

            În acest sens, partidul nostru precizează că nu are nicio legatura cu acțiunile d-lui Oprea și se dezice de practicarea metodelor de promovare electorală prin pliante sau afișe de orice natură, în afara perioadei legale de campanie electorală. Consideram ca inoportună intervenția Domniei Sale pentru atragerea electoratului în eventualitatea unei candidaturi la funcția de primar, electorat ce a dovedit, de-a lungul timpului, o bună cunoaștere a programului nostru electoral și o serioasă raportare la realitatea obiectivă.

2 pliant titu

            În privința conținutului materialelor distribuite, constatăm cu indignare că domnul Vlad Oprea își arogă multe dintre realizarile Institutiei Primarului, Administrației Locale și ale Consiliului Local Titu, organisme care au proiectat, finanțat si realizat programele și proiectele de dezvoltare a orașului. Organizația PSD Titu se simte datoare a-i atrage atenția că orice realizare in domeniul economic, social, politic, cultural presupune o activitate de echipă și nu una individuală.

            De asemenea, ne uimește faptul că domnul Vlad Oprea iși trece la capitolul “Investitii urmărite si realizate”, în cadrul mandatului de viceprimar al orașului, proiecte la care nu a avut nicio contribuție “de facto”, precum “Grădinita cu Program Prelungit Titu”, “Asfaltarea străzilor din cartierul Sălcuta”, ambele fiind inițiative strict ale primarului orașului, dl. Traian Niculae în anul 2015. Primarul a fost acela care a efectuat toate demersurile necesare la instituțiile abilitate, inclusiv Guvernul Romaniei, pentru a obține finanțare prin OUG 28 pentru aceste proiecte.

1 plaint titu

            Față de această situație, îi atragem atenția d-lui Vlad Oprea, că prin demersurile sale nu a incercat decât promovarea propriei imagini, ignorând prevederile Statutului PSD Art. 30 – “Îndatoririle membrilor PSD” lit. d (“respectarea hotărârilor majoritații”), lit. f (“să nu exprime în public … păreri care contravin politicii si strategiei partidului sau hotărârilor sale”), lit. h (“să militeze la păstrarea si întărirea unitații partidului”), lit.i (“să nu aducă daune imaginii și prestigiului partidului”).

            In consecinta, vă recomandam, stimate domnule Vlad Oprea, in spirit democratic și colegial, să fiți corect, realist, să vă raportați obiectiv la realizările și inevitabilele eșecuri din cariera dumneavoastră și a celorlalți, să adoptați un spirit critic cu propria persoană și cu cei din jur. Ignorând acest adevar, veți trai în iluzie si aparență, ceea ce nu vă va asigura împlinirea nici in plan profesional, nici în politică.

Semneaza biroul orasenesc al organizatiei PSD Titu

 

Distribuie:

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


hymarco
novarealex1.jpg Valeriana

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]
Gopo

CITEȘTE ȘI

soundservice SPMT
Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public
Webhosting Armand Media