Gazeta Dambovitei | Cele mai noi știri din Targoviște și Dâmbovița

Ediția de marți, nr. 3663
7-12-2021

PSD formulează plângere penală pentru coruperea alegătorilor, la Ulmi şi Târgovişte

COMUNICAT DE PRESĂ

            Organizaţia Judeţeană Dâmbovița a Partidului Social Democrat informează opinia publică în legătură cu următoarele:

           În cursul zilei de astăzi, 11.12.2016, în comuna Ulmi, județul Dâmbovița, a fost semnalat faptul că Organizația Locală a PNL acționează pentru coruperea alegătorilor, în special a celor cu o situație materială precară. Astfel, numiții Tița Pteruț Bogdan, primarul comunei Ulmi, Păun Cosmin, viceprimarul comunei Ulmi, Popa Răzvan, fost consilier local și membru PNL, precum și Popescu Florin, membru PNL și consilier local PNL Ulmi, oferă bani, alimente și băuturi alcoolice alegătorilor în satul Viișoara, la magazinele deținute de Popa Victor și Andrei Marius, precum și la magazinul deținut de Popescu Florin din satul Dumbrava. De asemenea, Organizația Județeană a PSD Dâmbovița a fost sesizată despre faptul că, din dispoziția primarului Tița Petruț Bogdan, se transportă alegători cu autovehiculele DB 11 RED și DB 88 RED, precum și despre faptul că cetățenii comunei Ulmi sunt amenințați pentru a vota cu PNL la alegerile de astăzi.

           În cursul zilei de astăzi, 11.12.2016, Organizația Locală a PNL Dâmbovița acționează pentru coruperea votanților, în special a celor cu o situație materială precară din zona Prepeleac din Municipiul Târgoviște. Astfel de acțiuni menite să denatureze corecta desfășurare a alegerilor pentru Senat și Camera Deputaților sunt derulate sub coordonarea numitului Oprea Vasile care oferă bani alegătorilor din această zonă.

Partidul Social Democrat Dâmbovița a formulat PLÂNGERE PENALĂ către Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Dâmboviţa în vederea tragerii la răspundere a celor implicați, pentru aplicarea sancțiunilor ce se impun în conformitate cu prevederile art. 386 din Codul Penal și art.57 din Legea nr.135/2010 (noul Cod de Procedură Penală).

Organizaţia Judeţeană Dâmboviţa a PSD

Distribuie:

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


hymarco
novarealex1.jpg Valeriana

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]
Gopo

CITEȘTE ȘI

soundservice SPMT
Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public [newsletter_form]
Webhosting Armand Media