Primariul Răcariului, Marius Caravețeanu vrea normalitate! În PSD sau în PDL? – FOTO

FOTO de la stânga spre dreapta primarii: Ion Vlad (Lungulețu), Răzvan Bucur (Slobozia Moară), Vasile Șerban (Cornești), Marius Caravețeanu (Răcari), Victor Gheorghe (Cojasca), Nicolae Tudorache (Brezoaiele), Nicolae Alecu (Odobești), Adrian Năstase (I.L. Caragiale)

Primariul Răcariului, Marius Caravețeanu face un apel la normalitate pe blogul personal. Asta după ce a postat o fotografie pe pagina sa de Facebook, intitulată “coaliția primarilor”, în care apărea într-o atmosferă destinsă alături de primari din mai multe localități ale județului,  toți membri PSD, unii dintre ei trecuți la partidul de guvernământ după ordonanța care permite migrația aleșilor locali. Fotografia a generat speculații despre trecerea lui Caravețeanu la PSD, infirmate de către acesta:

“Eu cred că normal este să ne respectăm unii pe alţii, chiar dacă nu toţi avem aceeaşi doctrină politică. Să ajungem împreună la o normalitate unde, solidaritatea să fie valoarea esenţială a prezentului pe care îl trăim şi a viitorului pe care vrem să-l avem. Poate normalitate însemnă şi stabilitate şi consecvenţă. Că tot este la modă în această perioadă completarea adeziunii.
Şi pentru liniştea multora, vă anunţ că nu voi completa o altă declaraţie de apartenenţă politică. Sunt prieteni care mă îndeamnă s-o fac, unele îndemnuri sunt spuse din prietenie, altele din interes. Dar pentru cei care m-au ales împreună cu o culoare politică, rămân alături de ei. Rămân în PDL şi pentru prietenii din acest partid, dar şi pentru prietenii din PSD, care oricum stau înghesuiţi la masă. Sunt mulţi camarazi de nădejde în toate formaţiunile politice. Cum se spunea în alte vremuri: ”oameni cu care aş pleca la război”, dar în acelaşi timp cred şi într-un echilibru şi mai cred şi în faptul că o localitate trebuie să se dezvolte indiferent de culoarea politică a primarului.
Sprijinul acordat “de la centru” vine pentru localitate şi nu pentru Marius Caraveţeanu, aflat vremelnic în opoziţie, care conduce tot vremelnic această urbe. Rămânem în formaţia PDL pentru că m-au ales nişte oameni care au avut încredere în mine şi în acest partid şi pe care pot să-i privesc în ochi oricând.
Pentru mine, acest lucru înseamnă foarte mult. Dacă aţi avut încredere în mine atunci când m-aţi votat, puteţi avea şi acum. Până la urmă este obligaţia oricărui primar de a-i respectă pe cei care l-au ales şi nu numai.” a notat Caravețeanu. Textul “Cât de simplă și utilă este normalitatea” a fost publicat și în ziarul editat de primăria Răcari.

 


Regata Turbnobio

Valeriana Gurmand + Raiman

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public

Un gand despre “Primariul Răcariului, Marius Caravețeanu vrea normalitate! În PSD sau în PDL? – FOTO

  • 30 septembrie 2014 at 9:17
    Permalink

    “Dacă aţi avut încredere în mine atunci când m-aţi votat, puteţi avea şi acum. Până la urmă este obligaţia oricărui primar de a-i respecta pe cei care l-au ales şi nu numai”.Felicitari domnule primar Marius Caraveteanu !

    Reply

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro