Preşedintele PNL Târgovişte sare în apărarea participanţilor la trafic amendaţi

„Atac”…  la Poliţia Locală, Poliţia Municipală şi Primăria Târgovişte

Poliţia Locală, Poliţia Municipală şi implicit Primăria Târgovişte au intrat în colimatorul preşedintelui PNL Târgovişte, Aurelian Cotinescu! Motivul supărării liberalilor îl constituie amenzile primite de unii participanţi la trafic, dar nu pentru neregulile depistate în stradă, ci după ce poliţiştii locali şi cei municipali au vizionat imaginile de pe camerele de luat vederi stradale care aparţin Primăriei Târgovişte. Pe acest considerent, liderul liberal este de părere că a existat mai degrabă o vânătoare a participanţilor la trafic, o vânătoare unde Primăria Târgovişte şi-a dat girul făcând acest demers împreună cu Poliţia Municipală.

„Am aflat cu stupoare de la cetăţeni că în ultimele zile au primit amenzi de la Poliţia Locală şi Poliţia Municipală. Nu ar fi trebuit să fie nimic spectaculos în asta… suntem de principiu că cine greşeşte trebuie să plătească, doar că cetăţenii au fost indignaţi de faptul că administraţia publică locală nu a comunicat decizia prin care a pus la dispoziţia Poliţiei Municipale sistemul de camere video pe care Poliţia Locală îl are ţinând cont de faptul că Poliţia Locală este în subordinea Primăriei Târgovişte, aceste camere aflându-se pe principalele artere ale municipiului Târgovişte. În ce bază lucrători ai Poliţiei Municipale au avut acces la sistemul video şi la Dispeceratul Poliţiei Locale şi în ce bază legală au putut să amendeze populaţia?

Pe reţelele de socializare au apărut numeroase întrebări şi numeroase discuţii, oamenii fiind supăraţi în principal pe Primăria Târgovişte. Considerăm că ar fi trebuit să existe o informare a cetăţenilor în privinţa acestor demersuri. Considerăm că de fapt a existat o vânătoare a participanţilor la trafic, o vânătoare unde Primăria Târgovişte şi-a dat girul făcând, aşa, într-un mod tainic, ascuns, acest demers împreună cu Poliţia Municipală.

Trebuie înţeles un lucru.. şi în Occident Poliţia face acest gen de acţiuni, dar acolo municipalitatea informează cetăţeanul, cooptează cetăţeanul să participe alături de Poliţie şi alături de aparatul administrativ în aceste demersuri pentru a ajuta cu adevărat la fluidizarea traficului, pentru a ajuta ca cetăţeanul să fie mai atent la regulile de circulaţie. Sunt lucruri normale care trebuie comunicate, nu trebuie făcute pe ascuns cum se fac la noi… Am ajuns în momentul de faţă la o vânătoare a participanţilor la trafic la care Primăria Târgovişte, din păcate, îşi dă girul pe ascuns. Trebuie să înţelegem că noi cetăţenii avem dreptul să fim informaţi, iar dacă greşim cu siguranţă trebuie să plătim, dar primul şi primul lucru trebuie să fim informaţi. Să sperăm că pe viitor Primăria Târgovişte va fi mai atentă la acest gen de acţiune”, a semnalat preşedintele PNL Târgovişte, Aurelian Cotinescu în cadrul unei conferinţe de presă.

Distribuie:
corneliu radupopa USRPLUS

Regata Turbnobio

Valeriana Gurmand + Raiman

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public
Flax Gopo
Webhosting Armand Media Star Sistems Security - Paza si protectie

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro