Pregătește-ți casa și dulapul pentru iarnă

Toamna este anotimpul care ne ajută să trecem mai ușor de la vremea caldă la cea rece. În această perioadă trebuie să profităm de zilele frumoase și să ne pregătim casa, grădina și dulapul pentru iarnă.

Dacă nu ne organizăm din timp, vremea rece ne poate lua prin surprindere, ne poate crea neplăceri și toate aceste activități pot deveni stresante.

Iată câteva activități pe care trebuie să le faci din timp pentru a intra încrezător în anotimpul rece.

 

Pregătește-ți casa și grădina

 

✓Fă o revizie la centrala termică. Este important să verifici că totul funcționează, verifică țevile și caloriferele. Vremea rece poate veni brusc și nu vrei să ai surprize neplăcute, să stai în frig dacă apar probleme.

✓Ai grijă de plante. Mută în casă ghivecele cu flori sau, dacă ai un spațiu închis unde pot sta pe timpul iernii, amenajează-l din timp.

✓ Dacă ai o grădină, acoperă plantele sensibile la frig, tunde iarba și verifică scurgerile să nu fie acoperite de frunze.

✓Cumpără huse pentru mobilierul de grădină, piscină și alte decorațiuni sensibile la ger.

✓Fă-ți un mic spațiu în bucătărie unde poți așeza ghivece cu plante aromatice. Astfel, vei avea condimente proaspete tot timpul și bucătăria va avea un aer proaspăt.

✓Fă-ți câteva provizii în cămară, pentru iarnă. Asemenea gospodinelor, trebuie să avem în cămară măcar câteva alimente de bază, să fim pregătiți pentru situații neprevăzute.

 

Pregătește-ți dulapul

 

Profită de zilele libere și organizează-ți dulapul pentru iarnă.

✓ Împachetează lucrurile de vară și depozitează-le într-un spațiu potrivit până anul viitor. Poți păstra câteva piese pe care le poți combina cu lucrurile de iarnă.

✓Renunță la hainele vechi, pe care nu le mai porți sau sunt deteriorate. Astfel, vei ști exact dacă mai ai sau nu nevoie de o nouă geaca de blugi în momentul în care găsești o ofertă specială la brandul preferat.

✓ Verifică gecile și paltoanele să fie în stare bună. Du-le la curățătorie pentru împrospătare, să fie pregătite pentru diminețile geroase în care te grăbești.

✓ Încearcă să așezi lucrurile în dulap pe categorii, pe activități, pentru a-ți fi mai ușor să-ți alegi ținuta în zilele în care ești în întârziere.

✓ Fă un inventar cu echipamentul pentru sporturile de iarnă. Imediat ce vine zăpada, să fii pregătit pentru o escapadă la munte. Pune-le în același loc, să le găsești ușor, iar dacă ai nevoie de ceva nou, îți recomandam colecția de geci pentru barbati de la Fashion Days. Cu siguranță vei găsi un model potrivit stilului tău.

 

Nu uita să îți pregătești și organismul pentru vremea rece, este cel mai important. Astfel, având totul pus la punct din timp, iarna îți va aduce doar experiențe frumoase.

Distribuie:

Locuri de munca

Valeriana Gurmand + Raiman

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public
Flax Gopo
Webhosting Armand Media Star Sistems Security - Paza si protectie

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro