Podețele rupte pe traseul Cheile Orzei – Scropoasa – Cheile Zănoagei, înlocuite

Echipa Salvamont Salvaspeo Dâmbovița reface traseul afectat de viituri în Cheile Zănoagei : Traseul Tabăra Vânătorul – Cheile Orzei – Scropoasa – Cheile Zănoagei – Zănoaga. Traseul a fost închis din cauza podețelor rupte, traversarea râului în 3 porțiuni fiind foarte dificilă. Pe aceste trei porțiuni vor fi amplasate, cu sprijinul Rotary Club Târgoviște, trei podețe care să permită traversarea chiar și în situația în care apa va depăși cotele de siguranță..

Primul podeț a fost montat ieri: “Configurarea finală a traseului va cuprinde trei poduri ce vor fi amplasate astfel încât să ușureze traversarea de către turiști chiar și în cazul în care nivelul apei se va ridica peste cotele normale de siguranță.

Mulțumim pe aceasta cale celor de la Rotary Club Târgoviște și Parcului Natural Bucegi fără de care acest proiect nu ar fi fost susținut și implementat, sprijinul lor fiind de un real interes atât pentru noi, salvatorii montani, cât si pentru turiștii ce tranzitează acest traseu.” au declarat reprezentanții Salvamont Salvaspeo Dâmbovița.

 

Distribuie:

Locuri de munca difamcom

novarealex1.jpg Valeriana

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public
Flax Gopo
Webhosting Armand Media Star Sistems Security - Paza si protectie

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro