PNL a petrecut pe autostradă, la Popasul Iancului! Nu toţi aveau motiv de sărbătoare

sursa FOTO Facebook

PNL Dâmboviţa a petrecut vineri seară, la Popasul Iancului, la km 56 pe autostradă. Aproximativ 400 de persoane au fost invitate (jumătate din PDL, jumătate din PNL), dar, ca la orice “plăcinte înainte, numărul participanţilor a fost mai mare. Liberalii “de tip nou” au sărbătorit victoria lui Klaus Iohannis, chiar dacă nu au reuşit să câştige în judeţul Dâmboviţa. La petrecere au fost prezenţi liderii judeţeni Iulian Vladu şi Ludovic Orban, dar şi primarul interimar al Târgovişte, Ciprian Prăsăcaru. Presa nu a fost invitată la eveniment.

Din postările pe Facebook ale participanţilor, cel mai exuberant participant pare a fi primarul Morteniului, Marian Albu. Primarul pare foarte “înveselit”, deşi motive ar fi puţine. Este unul dintre cei 2 primari PNL ai judeţului şi a obţinut cel mai prost scor al ACL într-o localitate cu primar din alianţă şi, teoretic, cu majoritate PNL – PDL în consiliul local: 30%, adică 535 de voturi. Adică, mai uşor cu Victoria pe scări, să nu o scăpaţi şi să o spargeţi! Sincer, zău, pentru că nu-i văd la fel de “victorioşi” şi pe aceia, puţini, care au câştigat alegerile în localităţile lor.

albu morteni

pnl 6 hanul iancului pnl 8 hanul iancului pnl 9 hanul iancului pnl hanul iancului pnl2 hanul iancului


Valeriana heidelbergcement


Gurmand + Raiman caleatargovetilor
Daca ti-a placut acest articol il poti distribui:

: 2 ganduri despre “PNL a petrecut pe autostradă, la Popasul Iancului! Nu toţi aveau motiv de sărbătoare

 • 23 noiembrie 2014 at 16:19
  Permalink

  Locuri de munca de luat in considerare. Aveti o noua sansa !Lucrati comod , 3 ore pe zi, ca operator online, si castigati bani ! Daca doriti detalii, trimiteti textul ”Info” la adresa de email:[email protected]

  Reply
 • 23 noiembrie 2014 at 13:36
  Permalink

  Tipic politicianist. Nu au învățat nimic din votul de duminica. Rușinea județului la petrecere, mici și bere…RUSINE IDEII DE ORGANIZARE, RUSINE ORGANIZATORILOR.

  Reply

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Statistici Trafic Google Analytics
Statistici Trafic.ro