Gazeta Dambovitei | Cele mai noi știri din Targoviște și Dâmbovița

Ediția de marți, nr. 3705
18-1-2022

PMP Dâmbovița: Venit de la centru, Nicolae Ivășchescu va deschide lista pentru parlamentare

Nicolae Ivășchescu, fost secretar de stat în Ministerul Muncii, președintele interimar al formațiunii, care a preluat oficial, de astăzi, conducerea formațiunii dâmbovițene, a ținut să precizeze că a fost numit în Dâmbovița de către Traian Băsescu și Valeriu Steriu pentru a obține un rezultat foarte bun la alegerile parlamentare. Ivășchescu a vorbit despre fuziunea cu UNPR și a prezentat echipa PMP Dâmbovița, membrii acesteia neîmpărțindu-și, deocamdată, funcțiile în partid. Este vorba despre Dorel Popa, Liliana Nițu, Adrian Enache , Răzvan Ioan și Liliana Neacșu.

Noul lider al PMP Dâmbovița a prezentat presei și ținta pentru alegerile din toamnă: două funcții de deputat și una de senator, precum și un scor cu două cifre. Se pare că Ivășchescu se va afla în capul listei pentru parlamentare.

Îmi doresc ca în urma alegerilor parlamentare să obținem doi deputați și un senator. Acesta este targetul pe care ni l-am propus și pe care, împreună cu echipa mea, îl vom și atinge și vom discuta în luna decembrie să vedeți dacă am avut dreptate sau nu. Am fost secretar de stat în Ministerul Muncii, cunosc județul Dâmbovița, cunosc problemele, cunosc primarii, iar proiectul meu pentru județul Dâmbovița este să aduc fonduri europene și să creez locuri de muncă și, nu în ultimul rând, să aduc fonduri în județul Dâmbovița, pentru a putea să se dezvolte.- Nicolae Ivășchescu Reprezentanții PMP Dâmbovița au ținut să precizeze că Bogdan Manole, fostul președinte al UNPR Dâmbovița a fost singurul care și-a dat demisia, dar că va fi binevenit dacă va dori să se alăture noii echipe, rezultate în urma fuziunii. De asemenea, PMP-ul spune că este a treia formațiune politică la nivel național. Mi se pare că PMP-ul în județul Dâmbovița poate să obțină un rezultat bun. Am văzut că județul Dâmbovița, la un moment dat, vota cu dreapta și aici mă refer la PDL, de la PDL s-a orientat pe partea stângă. Părerea mea este că, dacă reușim să ne poziționăm undeva între putem să obținem un rezultat foarte bun și să fim a treia formațiune politică. Vreau să vă spun că și în momentul de față PMP-ul este a treia formațiune politică, pentru că, la nivel național, avem 42 de parlamentari, 2500 de consilieri locali, 51 de consilieri județeni, peste 40 de primari și 138 de viceprimari, deci suntem a treia formațiune politică în momentul de față, a declarat Nicolae Ivășchescu.

Distribuie:

2 thoughts on “PMP Dâmbovița: Venit de la centru, Nicolae Ivășchescu va deschide lista pentru parlamentare

Leave a reply


hymarco
novarealex1.jpg Valeriana

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]
getsbet Gopo
kiss2022-01.jpg
romserv.jpg
Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public
Webhosting Armand Media