Peste 1300 de clienți au rămas fără gaze în Moreni

Distribuie:

Distrigaz Sud Rețele aduce următoarele precizări cu privire la sistarea temporară a alimentării cu gaze naturale în localitatea Moreni, din județul Dâmbovița.

 

Ca urmare a unui incident survenit în rețeaua de distribuție în Strada Spirești, nr. 31, din localitatea Moreni, județul Dâmbovița, Distrigaz Sud Rețele a fost nevoită să sisteze alimentarea cu gaze naturale în data de 21 septembrie 2020, începând cu ora 22:00, pentru clienții aflați pe străzile: Culturii, Căpitan Pantea Ion, Dorobanți, Eroilor, Fragilor, Ghinești, Horia Cloșca și Crișan, Ana Ipătescu, Mihai Viteazu, Panduri, Plaiului, Pompelor, Romană, Singeriș, Soarelui, Spirești și Victoriei.

 

În prezent este sistată alimentarea cu gaze naturale pentru 1.376 de clienți casnici și non-casnici. Echipele companiei sunt în teren și fac demersurile necesare pentru a asigura remedierea avariei, cât mai curând posibil.

 

După reluarea realimentării cu gaze naturale, în cazul în care clienţii simt miros de gaze, sunt rugați să aerisească imediat încăperea, să nu provoace scântei, să nu acționeze întrerupătoarele electrice, să nu folosească aparatele electrocasnice și, dacă este posibil, să închidă robinetul de alimentare cu gaze naturale.

 

Distribuie:

Regata Turbnobio

Valeriana Gurmand + Raiman

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public

Flax Gopo Webhosting Armand Media Star Sistems Security - Paza si protectie

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro