Percheziții domiciliare la suspecți de lovire și alte violențe. Bănuiții au fost reținuți!

 În această dimineață, polițiștii găeșteni, sprijiniți de luptători ai Serviciului pentru Acțiuni Speciale Dâmbovița, au descins la domiciliile unor persoane bănuite de săvârșirea infracțiunilor de tulburare a ordinii și liniștii publice, portul sau folosirea fără drept de obiecte periculoase și lovire sau alte violențe.

Au fost puse în executare cinci mandate de aducere, persoanele depistate fiind conduse la sediul Poliției pentru audieri.

În urma probatoriul administrat, bănuiții au fost reținuți pentru 24 de ore, urmând ca mâine, 18 octombrie să fie prezentați în fața magistraților pentru dispunerea unei măsuri preventive.

 La data de 17 octombrie a.c., polițiștii din cadrul Poliției Orașului Găești, sprijiniți de luptătorii Serviciului pentru Acțiuni Speciale Dâmbovița, au efectuat trei percheziții domiciliare, din care două în Găești și una pe raza localității Mogoșani, la cinci bărbați, cu vârste cuprinse între 17 și 46 de ani, bănuiți de comiterea infracțiunilor de tulburare a ordinii și liniștii publice, portul sau folosirea fără drept de obiecte periculoase și lovire sau alte violențe, fapte comise în ziua de 20 de septembrie a.c..

În urma descinderilor, au fost ridicate în vederea indisponibilizării mai multe obiecte susceptibile a fi folosite la săvârșirea infracțiunilor.

Au fost puse în aplicare cinci mandate de aducere, persoanele depistate fiind conduse la sediul Poliției pentru audieri.

În urma probatoriul administrat, bărbații au fost reținuți pentru 24 de ore, urmând ca mâine, 18 octombrie, să fie prezentați magistraților pentru dispunerea unei măsuri preventive.

Activitățile sunt coordonate de un procuror de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Găești.


Regata Valeriana

Gurmand + Raiman

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro