Pe principiul „Cine face și desface, toată ziua-are ce face!”, Guvernul plănuiește revizuirea măsurilor proaspăt adoptate

Un vechi proverb românesc spune: Cine face și desface, toată ziua are ce face.  Pe același principiu, la doar o zi distanță de la aplicarea noilor măsuri sanitare, potrivit unor surse guvernamentale, Executivul ia în calcul relaxarea lor.

Cea mai importantă măsură care va fi revizuită de guvernanți este legată de ora de închidere a magazinelor. Acum, în localitățile cu incidență între 4/mie și 7,5/mie, vineri, sâmbătă și duminică, magazinele se închid la ora 18:00. Guvernul ia în calcul modificarea acestei măsuri pentru că un astfel de program ar duce la aglomerarea masivă a magazinelor.

În plus, guvernanții iau în calcul și modificarea închiderii sălilor de sport la o incidență de peste 4/mie. Aceștia vor ca sălile de fitness să rămână deschise, iar persoanele care vor să facă sport să fie supuse, la intrare, unui test antigen.

Tot un astfel de test ar putea fi folosit și pentru a permite organizarea de evenimente private, pentru cinematografe, concerte sau piese de teatru.

Distribuie:

Turbnobio

Valeriana Gurmand + Raiman

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:



Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public
Flax Gopo
Webhosting Armand Media Star Sistems Security - Paza si protectie

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro