Gazeta Dambovitei | Cele mai noi știri din Targoviște și Dâmbovița

Ediția de marți, nr. 3705
18-1-2022

PDL vrea alegeri anticipate la Fieni și îi cere demisia lui Budoiu!

PDL Dâmboviţa reacţionează copilăreşte în cazul primarului Adriean Budoiu de la Fieni. Printr-un comunicat de presă emis în această seară, democrat liberalii îi cer lui Budoiu demisia, numindu-l traseist:

„Primarul orașului Fieni, Adriean Budoiu, erijat artificial într-un lider al edililor PDL din nordul județului Dâmbovița, își permite, în ultima perioadă, să lanseze în spațiul public afirmații provocatoare și nefondate la adresa Partidului Democrat Liberal.

Cunoscut cu antecedente de traseism politic, distinsul domn Budoiu se consideră, probabil, un guru al politicii în zona de nord a județului, jucându-și la ruleta rusească propria credibilitate.

Îi solicităm d-lui primar Adriean Budoiu să facă, în al 12-lea ceas, un gest de onoare și de demnitate politică și să-și prezinte demisia din Partidul Democrat Liberal. Va avea astfel șansa să meargă în ce formațiune politică îi dictează conștiința, dar și să intre bărbătește într-o confruntare electorală directă, care să-i arate adevărata valoare” se arată în comunicatul senat de biroul de comunicare al PDL.

Un fel de „lasă-ne ” este mesajul pentru Budoiu. Cu alte cuvinte democrat liberalii nu ar vrea să-l lase liber de contract, pentru că dacă ar fi dat afară acesta şi-ar păstra liniştit mandatul. Dar dacă ar demisiona, la Fieni ar fi alegeri anticipate.  Acuma zău, îl dă PDL la şcoală pe Budoiu?

Distribuie:

7 thoughts on “PDL vrea alegeri anticipate la Fieni și îi cere demisia lui Budoiu!

  1. :)))))))) se vede ca la PDL acum sunt numai tampiti!!! S-a gasit hotu cu prostu. .. pai daca nu era Budoiu la Fieni n-avea PDL primar in veci!!!! O sa ajunga Vladu sa se tina de mana cu Caracota prin sediu` ala facand pe centralistii sa-si caute cei 3 membri ramasi: Neli, Antonescu si Irimiescu! HAHAHAHAHA

Leave a reply


hymarco
novarealex1.jpg Valeriana

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]
getsbet Gopo

CITEȘTE ȘI

kiss2022-01.jpg
romserv.jpg
Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public
Webhosting Armand Media