PDL Dâmboviţa, în criză de lideri locali! Interimarii conduc 2 sau chiar 3 localităţi

În PDL Dâmboviţa lucrurile par a sta foarte rău. Reorganizarea pare mai mult o vânătoare de vrăjitoare, iar în organizaţiile locale decapitate nu s-au găsit soluţii locale pentru conduceri interimare. Aşa s-a ajuns ca cel puţin pe colegiul Pucioasa, unde s-a încheiat analiza internă,  o persoană a ajuns să fie numită la conducere în 2 sau chiar 3 localităţi. Aşa că înainte de reorganizarea administrativă, PDL a comasat localităţile, cel puţin la nivel politic. O altă tendinţă a partidului este pedelizarea, adică revenirea la liderii şi structura fostului PD, înainte de fuziunea cu Florin Popescu, cel care a reprezentat PLD în judeţ.

Revenind la conducerile locale, cel mai încarcat de sarcini este consilierul judeţean Sorin Ion care este obligat să asigure conducerile locale în PDL Brăneşti, Doiceşti şi Ulmi. Fostul viceprimar al oraşului Pucioasa, Tiberiu Popa, a ajuns din nou la cârma PDL Pucioasa, dar şi la Glodeni, în locul primarului Petre Dinu, cel care l-a supărat foc pe senatorul Ovidiu Isăilă. Consilier local al Pucioasa, Radu Foamete are şi el de păstorit cele două Vulcane. Retras la vatra politică, a fost reactivat şi Aurel Cucu, fost preşedinte al CJD, şi pus să reorganizeze şi întărească Aninoasa şi Răzvadul.

În restul localităţilor în care PDL a simţit nevoia schimbării politice au fost numite persoane nu foarte cunoscute: Ovidiu Niţoi – Comişani şi Şotânga, Georgescu Angela –

Potlogi,  Dumitru Emil Cornel – Sălcioara,  Ionescu Mihai – Crângurile, Marinescu Sorin – Raciu,  Ionescu Ion – Hulubeşti. Conform purtătorului de cuvânt al formaţiunii dorinţa noului BPJ ar fi ca preşedinţii de organizaţii să nu a mai fie tot primarii. Oficial pentru a delimita politicul de administraţie. Neoficial pentru a pune capăt “fitilurilor” pe care le tot bagă fostul lider Florin Popescu prin intermediul primarilor care îi sunt încă fideli.

Cu siguranţă, însă, urmează luni grele pentru PDL Dâmboviţa, în care partidul trebuie să găsească o soluţie pentru a reveni în preferinţele electoratului.

Distribuie:

Locuri de munca difamcom

novarealex1.jpg Valeriana

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public
Flax Gopo
Webhosting Armand Media Star Sistems Security - Paza si protectie

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro