Orban așteptat să vină cu sacul de bani, la Târgoviște

          E jale mare cu banii în vechiul PNL, mai ales acum când reunit cu PDL, simte acut gustul opoziției. După lunile de miere ale campaniei electorale și după ce s-au risipit aburii victoriei iohanesiene, liberalii se lovesc fix de aceleași probleme: lipsa banilor. De unde și dihonia. Cum foștii pedeliști au fost mai mereu ceva mai disciplinați când a fost vorba de dat, la vechii liberali e ca în bancul cu evrei: ei când zic ca iau, iau și când zic că dau, zic. De aceea le-a și picat prost celor din biroul Politic Județean când li s-a spus că trebuie să-și achite restanțele la contribuțiile lunare pentru acoperirea cheltuielilor privind funcționarea partidului, unele și de 4 luni, adică de peste 1000 de lei. Nivelul contribuțiilor este variabil în funcție de Cei mai mulți restanțieri sunt oamenii vechiului PNL, „restauratorii” dominației Ludovic Orban. Și, așa cum au mai făcut și în alte dăți, îl așteaptă pe acesta, astăzi, să îi ajute să își achite datoriile către partid, altfel, conform statutului, pierd calitatea de membri ai BPJ.

         La municipiul situația e și mai și! Plini de nervi sunt câțiva din vechii liberali (nu prea vechi însă) care s-au trezit pe lista de restanțieri, deși au adus banii la partid. Au și martori că i-au dat, însă banii nu sunt nicăieri.   Evident că păgubiții cer să le fie rezolvată situația. Dar, cum e pe la noi, cel care se ocupa de strângerea fondurilor nu mai lucrează la partid, așa cum ne-a spus o sursă dintre vechii liberali, care au ajuns să se raporteze la perioada de „tristă amintire” a lui Volintiru în care membrii biroului erau oameni care își permiteau măcar contribuția.  Și aici majoritatea celor din vechiul PNL, dar și unii din PDL, riscă excluderea din birou având restanțe pe cel puțin două luni. Printre ei și oamenii de frunte ai vechilor liberali, care vor funcții dar nu-și permit 200 – 300 de lei pe lună pentru partid. Și ei ar apela la varianta Orban, dar nu știu dacă liderii de la județ au pledat și pentru ei.

      În aceste condiții suntem curioși dacă va ploua, brusc, cu bunăstare financiară în tabără liberală și toată lumea își va achita cotizația.

Distribuie:

Locuri de munca difamcom

novarealex1.jpg Valeriana

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public
Flax Gopo
Webhosting Armand Media Star Sistems Security - Paza si protectie

Un gand despre “Orban așteptat să vină cu sacul de bani, la Târgoviște

  • 7 mai 2015 at 23:34
    Permalink

    In PNL -ul mic,vechi, istoric, etc cutuma era ca se plateste cotizatia /contributia cea mai mare.. In PNL -ul gonflat se platesc toate functiile. Nu e nici o problema cine nu poate/ nu vrea sa plateasca poate sa-si dea demisia din functiile in care nici macar nu au fost alesi conform statutului.Sa vina cei care vor si pot. sa-si creeze un viitor politic in PNL. Iar daca partidul are nevoie de” batrani sa si-i cumpere „din banii acelora .susmentionati..

    Reply

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro