Ofertă culturală pentru tinerii din Lunguleţu, “patria cartofului”: păcănele şi pariloto

Cultura a căpătat semnificații vicioase în comuna dâmbovițeană Lungulețu. Clădirea care altădată adăpostea serbări, activități culturale și educative a devenit acum principala atracție pentru amatorii de jocuri de noroc.  Biblioteca nu mai funcționează, pe căminul cultural din centrul localităţii s-a pus lacătul. În schimb, profitul agențiilor de pariuri crește simțitor. Cum în localitate nu sunt alte posibilităţi de petrecere a timpului liber, tinerii nu au decât şi-şi încerce norocul. Din păcate, jocurile de noroc ajung adesea să ruineze vieţile celor care devin dependenţi şi care renunţă la familii, prieteni şi  proprietăţi pentru acest viciu. De aceea, muncitori şi cunoscuţi în întreaga ţară, oamenii din Lunguleţu sunt nemulțumiți că pentru copiii lor sala de pariuri este o ispită permanentă,fiind amplasate vizavi de şcola din localitate.

Sala de jocuri din căminul cultural este un punct negru în “palmaresul” directorului Direcţiei de Cultură a Judeţului Dâmboviţa, locuitor al comunei. Ionuţ Lăscaie şi familia sa trăiesc şi au afaceri în Lunguleţu, de aceea nu are cum să nu vadă că, acasă, cultura e un joc de noroc. Mai cu seamă că edilul Ion Vlad, de multe mandate primar al comunităţii, este coleg de partid cu şeful culturii judeţene.

Distribuie:

Locuri de munca difamcom

Valeriana Gurmand + Raiman

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public
Flax Gopo
Webhosting Armand Media Star Sistems Security - Paza si protectie

: 2 ganduri despre “Ofertă culturală pentru tinerii din Lunguleţu, “patria cartofului”: păcănele şi pariloto

 • 9 aprilie 2016 at 10:38
  Permalink

  Bine ca avem casa de pariuri…..mai bine ar asfalta toate ulitele(copiii as duc prin noroi la scoala)ar baga canalizare sau orice altceva bun ca atunci cand vine un necunoscut sa placa ochiului.sunt persoane care joaca si ultima bruma agonisita pe camp.a cui e vina?a celui care a semnat pt asa ceva!!!!parerea mea este ca isi ia partea si cineva din”afacerea”asta…

  Reply
 • 8 aprilie 2016 at 16:33
  Permalink

  ce stie acest Lascaie despre cultura?Este o rusine ca in fruntea culturii dambovitene a fost pus acest personaj penibil

  Reply

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro