O tânără din Pucioasa, adoptată în SUA la câteva zile de la naștere, își caută mama!

Are 25 de ani, o viață frumoasă peste ocean, dar își caută rădăcinile românești. O tânără născută la Pucioasa în 1992, dată spre adopție la câteva zile de la naștere unei familii din Garrison, New York, vrea să-și găsească mama și să afle mai multe despre familie ei de aici din România. Tânăra a încercat să-și găsească rudele cu ajutorul ambasadei, dar pentru că nu a avut succes apelează acum la sprijinul dâmbovițenilor.

Numele meu românesc a fost ADAM Lucica Alina, m-am născut în Pucioasa pe 2 Iunie, 1992. Sunt în căutarea mamei mele, pe atunci numită ADAM Camelia. M-aş bucura nespus să o găsesc, să o cunosc şi să aflu cât mai mult despre trecutul meu şi familia mea. Ştiu că am fost pusă spre adopție la doar câteva zile după ce m-am născut. Acum sunt cetățean american, dar o mare parte din sufletul meu este în România. Ce frumos ar fi să aflu şi eu răspunsurile la toate întrebările mele… Am tot încercat să o găsesc pe rețelele de socializare,  am sunat la Ambasade, dar totul fără nici un rezultat. Acum vă rog pe dumneavoastră, întreaga redacție și toți cititorii din județul Dâmbovița, de acasă, să-mi găsiți mama. Vă mulțumesc tuturor, aştept cu mare nerăbdare o veste” este mesajul tinerei.

Cei care pot da relații despre persoana căutată sunt rugați să contacteze redacția la numărul de telefon 0737 449 352 sau să lase relații pe pagina de  facebook a comunității – THE NEVER FORGOTTEN ROMANIAN CHILDREN.

 
 

 

Distribuie:

Locuri de munca difamcom

Valeriana Gurmand + Raiman

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public
Flax Gopo
Webhosting Armand Media Star Sistems Security - Paza si protectie

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro