O recomandată trimisă din Târgovişte a făcut patru zile între oficiile poştale din municipiu

Poşta târgovişteană a angajat un melc pentru a-şi eficientiza activitatea. Altfel nu se explică cum o scrisoare recomandată, cu confirmare de primire, trimisă de o instituţie a statului din Târgovişte, a făcut patru zile pentru a ajunge la destinatarul care locuieşte tot în Târgovişte, într-o zonă centrală.

Scrisoarea a ajuns la poştă pe 19 octombrie. O zi mai târziu, plicul era conform ştampilei, la sediul poştei din zona Gării. De unde i-a luat două zile să ajungă la Oficiul poştal din zona Caraiman din Târgovişte. Cu alte cuvinte plicul pus la poştă pe 19 octombrie, a ajuns la oficiul poştal de care aparţine destinatarul pe 23 octombrie, în condiţiile în care şi expeditorul şi destinatarul sunt din municipul Târgovişte, sediul expeditorului şi adresa destinatarului fiind la aproximativ de 2 km distanţă.

Astfel de cazuri explică foarte clar de ce firmele private de curierat au devenit preferate de români, în detrimentul Poştei care este o instituţie de tradiţie, dar care la acest moment este învechită şi neperformantă.

posta posta1

Distribuie:

Regata Turbnobio

Valeriana Gurmand + Raiman

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public
Flax Gopo
Webhosting Armand Media Star Sistems Security - Paza si protectie

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro