Nicu Bănicioiu nu a avut timp de TSD Dâmboviţa, dar s-a văzut cu Cornel Ştefan?

Liderul tinerilor social democraţi, Nicu Bănicioiu s-a aflat, astăzi, toată ziua în judeţul nostru unde  avizitat taberele, dar şi centrul de la Gâlma. Bănicioiu nu a inclus în program şi o întâlnire cu tânărul activ de partid dâmboviţean:  „Din păcate, nu am timp astăzi dar, cu siguranţă, vom avea cât de curând. Ne-a invitat domnul presedinte Adrian Tutuianu luna viitoare, văd că este perseverent, vrea să atragă toate investiţiile pe zona aceasta. Atunci voi sta mai mult de o zi, voi rămane, cred, şi in week-end şi voi avea timp de întâlniri cu TSD-ul” a precizat preşedintele TSD.

Acesta şi-a găsit, se pare, timp pentru o întrevedere amicală cu fostul lider al tesediştilor din judeţ, Cornel Ştefan, aşa cum reise dintr-o postare a acestuia pe blogul personal. “Astăzi, m-am întâlnit într-o discuţie informală cu Ministrul Tinertului şi Sportului, prietenul meu Nicu Bănicioiu, la Târgovişte, fapt pentru care vreau să-i mulţumesc pentru preocuparea lui pentru judeţul Dâmboviţa. Mi-a transmis că va face tot posibilul pentru a rezolva problemele ridicate de administraţia judeţeană. Pe această cale, vreau să-l asigur de toată aprecierea şi prietenia mea şi să-l consider cu adevărat un prieten al judeţului Dâmboviţa.” a notat Ştefan.

Bănicioiu a comunicat totuşi cu TSD local, făcând câteva recomandări prin intermediul presei: „Le recomand în continuare să facă ceea ce au făcut până acum, să fie cât mai aproape de cei care ne-au votat, să fie cât mai prezenţi în comunitate, să rămână cu picioarele pe pământ şi, dacă îşi vor face şi treaba, s-ar putea să facă şi o carieră politică. Dacă nu, din păcate, răman la stadiul de vlăstari” a spus Nicu Bănicioiu în cadrul unei conferinţe de presă.

 Nicu Bănicioiu este în present preşedinte al TSD, dar nu va mai candida pentru încă un mandat. Probabil acesta este încă un motiv pentru care a ales să vină la Dâmboviţa în calitatea sa administrativă şi nu politică.

Distribuie:

Locuri de munca difamcom

novarealex1.jpg Valeriana

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public
Flax Gopo
Webhosting Armand Media Star Sistems Security - Paza si protectie

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro