Nicolae Ivășchescu, președinte PMP Dâmbovița: “Noi strângem semnături în mod real”

Partidul Mișcarea Populară Dâmbovița a demarat campania de strângere de semnături pentru candidaturile la alegerile parlamentare. PMP este, la acest moment, partidul cu cea mai mare vizibilitate în spațiul public din municipiul Târgoviște, unde a amplasat mai multe corturi pentru semnături. Conform liderului județean, președintele PMP Dâmbovița – Nicolae Ivășchescu, organizația vrea să strângă semnăturile în mod real, de la cetățeni, nu prin “teme de casă” date membrilor de partid. PMP Dâmbovița speră astfel ca semnăturile să fie echivalente cu intenția reală de vot.

ivaschescuNicolae Ivășchescu, președinte PMP Dâmbovița: Dorința și ambiția mea este ca PMP Dâmbovița să fie cea mai performantă organizație PMP din Muntenia. Tratăm strângerea de semnături ca o sarcină deosebit de serioasă, atât în lumina acestei competiții interne – ca să ne dovedim forța, dar mai ales din perspectiva în care putem să intrăm în contact direct cu alegătorii și să stabilim o relație cu ei. Consider profund greșită abordara majorității politicienilor, pentru care oamenii sunt importanți doar în momentul în care trebuie să voteze, adică din 4 în 4 ani. Nu așa am făcut eu politică și nu am de gând să procedez așa la Dâmbovița. Am trecut pe la câteva puncte de colectare de semnături din județ și vreau să trec pe la toate, pentru a cunoaște și pentru a mulțumi în mod personal tuturor celor care semnează pentru PMP. Acești oameni dau dovadă de comportament civic și dau dovadă că sunt în mod real interesați de viitorul lor și PMP Dâmbovița, eu și toți colegii mei trebie să venim în întâmpinarea lor. Nu o să compar numărul de semături pe care le strânge PMP Dâmbovița cu cele ale altor partide din județ, pentru că noi strângem semnături în mod real, nu dăm pentru acasă oamenilor de partid.

Nicolae Ivășchescu este fost secretar de stat în Ministerul Muncii și va deschide lista PMP Dâmbovița pentru Camera Deputaților.

Partidul Mișcarea Populară trebuie să strângă  180 000 de semnături, echivalentul a 1% din populația cu drept de vot. Semnăturile pot fi date numai de cetăţenii cu drept de vot şi cu domiciliul sau reşedinţa în circumscripţia electorală pentru care se propun candidaţii. Un alegător poate susţine, prin semnătură, mai multe liste de candidaţi sau candidaţi independenţi.

img_6608

14466990_1036435986473004_1838788938_o


Valeriana

Gurmand + Raiman
Daca ti-a placut acest articol il poti distribui:

: 4 ganduri despre “Nicolae Ivășchescu, președinte PMP Dâmbovița: “Noi strângem semnături în mod real”

 • 4 ianuarie 2017 at 12:41
  Permalink

  Unde ti-e mercedesul S classe, mate-fripte? Crezi ca romanii sunt toti prosti si turnatori?

  Reply
 • 3 ianuarie 2017 at 17:27
  Permalink

  Incredibil pana unde ajunge jigodismul

  Reply
 • 2 octombrie 2016 at 14:38
  Permalink

  uitati va si voi la astia, stau numai cu ochii in telefoane…ce interesanti sunteti si interesati de cei din sala…hahaha ce penibili

  Reply

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro