Nicolae Ivășchescu (PMP) vrea eliminarea taxei de 5 lei pentru accesul în Campusul Universitar Valahia

O taxă instaurată de Universitatea Valahia pentru accesul în Campusul Universitar îi revoltă pe cei din PMP Dâmbovița, după ce tinerii din organizație s-au plâns de această situație. Este vorba de o taxă, în valoare de 5 lei, pentru accesul cu autoturismul în incinta Campusului. Taxa trebuie achitată inclusiv de studenții care locuiesc în campus. Liderul PMP Dâmbovița, Nicolae Ivășchescu, spune că taxa trebuie eliminată, iar studenții nu trebuie să fie priviți doar ca niște contribuabili la bugetul Universității.

Nicolae Ivășchescu, președinte PMP Dâmbovița: Am primit o informație, pe care am privit-o cu mare rezervă, despre o taxă de 5 lei pentru accesul mașinilor în zona Campusului Universitar din Târgoviște. Spun că am fost rezervat pentru că un asemenea lucru nu mi-a părut credibil. Dar este adevărat și este revoltător modul în care Universitatea Valahia câștigă și alți bani de pe urmă studenților, nu numai cei din taxele universitare. Este revoltător mai ales din cauza faptului că de la bariera unde se percepe taxa și până la zona în care se află căminele în care locuiesc studenții este o distanță de aproximativ 1 kilometru. Practic Universitatea Valahia se folosește de acest lucru pentru a obliga la o taxă aberantă, în condițiile în care studenții care locuiesc în Campus nu au un alt spațiu unde să parcheze mașinile.  Din păcate, pentru mine este de neînțeles resortul care îi determină pe administratorii acestei unități de învățământ să-i trateze astfel pe studenții de la care cere respect, dar pe care îi tratează doar ca pe niște contribuabili. Opinia mea este că această taxă trebuie să dispară.

14569091_607379839468283_1383132530_n


Valeriana

Gurmand + Raiman
Daca ti-a placut acest articol il poti distribui:

: 10 ganduri despre “Nicolae Ivășchescu (PMP) vrea eliminarea taxei de 5 lei pentru accesul în Campusul Universitar Valahia

 • 7 octombrie 2016 at 16:27
  Permalink

  Pe lângă faptul că toate taxele au fost mărite… cu un procent semnificativ. Pe lângă faptul că există taxe pe care alte universități nu le percep… ca exemplu Politehnica din București.

  Reply
 • 7 octombrie 2016 at 5:56
  Permalink

  neghiobia asta de după niște alegeri și înainte de altele, mă face să cred că la Valahia – PSD există (cel puțin) un cal troian.
  „Am stat 13 ani în temniţă pentru un popor de idioţi” – Petre Ţuţea
  păi, să nu-i dai dreptate? poi, DA!
  sau NU și votează PSD, studențime!

  Reply
 • 7 octombrie 2016 at 1:47
  Permalink

  Nu stiu cum se face dar pentru un abonament de 20 de lei gasesc mereu un loc liber in parcare , deci prefer abonamentul in schimbul ” aglomerarii ” de care nu avei loc inainte de taxa

  Reply
 • 6 octombrie 2016 at 18:45
  Permalink

  Cei ce stau in Campus au posibilitatea de a face abonament de 20 de lei,iar cei ca mine,din alte parti 50 de lei :))) Peste tot in oras,se scot taxele de parcare,la Valahia se pun =)))

  Reply
  • 6 octombrie 2016 at 23:13
   Permalink

   Pai este decizie politica, scoatem taxa din oras ca nu au aia cu x6 marunt la ei dar o bagam la valahia ca saracii aia sigur fac rost de 5 lei.

 • 6 octombrie 2016 at 16:28
  Permalink

  Vroiam sa imi indrum baiatul la Valahia dar la cum stau lucrurile o sa ii propun Bucurestiul. Nu e corect ceea ce se intampla acolo.

  Reply
 • 6 octombrie 2016 at 14:23
  Permalink

  de ce nu vrea sa elimine taxa si de la spital?in campus rebui sa se faca accesul pe baza legitimatiei de student.restul poate plati o taxa modica.daca vine un taxi in campus trebuie sa plateasca?daca da.cat o sa-i coste cursa pe studenti?

  Reply
  • 7 octombrie 2016 at 11:54
   Permalink

   Taxi urile nu au voie in campus sa vina sa ia pe cineva …merge doar daca aduce pe cineva dar acea persoana trebuie sa plateasca 5 lei …nici masinile care aduc mancarea comandata nu au voie in campus …(nici o firma de taxi sau de mancare nu va plati taxa aia…ci pur si simplu va chema clientul la intrare )

 • 6 octombrie 2016 at 13:59
  Permalink

  Este inacceptabil, 5 lei pentru un amarat de student!

  Reply

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro