Nepregătiți pentru vremea extremă. Pagubele produse de natură în Dâmbovița

Vremea rea din ultima perioadă le-a dat multe bătăi de cap pompierilor, producând și foarte multe pagube. Zeci de locuințe din întreg județul, inclusiv din Moreni, Pucioasa și chiar și Municipiul Târgoviște au fost inundate, iar zeci de pompieri au intervenit cu autospeciale și cu pompe pentru a evacua apa din case și curți.

Din nefericire, și vândul puternic a produs pagube. Pompierii au intervenit în Târgoviște, pe Calea Ploiești, pentru a înlătura un copac doborât care bloca traficul în zonă, iar în zona Hanul Voievozilor (Valea Voievozilor) au intervenit, împreună cu personalu specializat al firmei de distribuție a energiei electrice pentru îndepărtarea unui alt copac prăbușit.

În ultima perioadă, mai multe gospodării din întreg județul au fost afectate de ape, râurile au ieșit din matcă și chiar au fost inundate drumuri importante. Acest lucru arată cu vremea rea ne-a luat cu totul prin surprindere și că nu suntem pregătiți, în acest moment, pentru a face față fenomenelor meteo extreme. Din nefericire, avertizările meteorologilor sunt tot mai dese, iar Dâmbovița nu scapă de Codul Galben de vreme rea nici în următoarele zile.

 

_________________________

Claudia Badea, redactor-colaborator

Distribuie:

Turbnobio

Valeriana Gurmand + Raiman

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public
Flax Gopo
Webhosting Armand Media Star Sistems Security - Paza si protectie

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro