Ministrul Rovana Plumb şi Leonardo Badea au votat la o secţie din Pucioasa

La ora 12.00, ministrul Mediului, Rovana Plumb, candidatul USL  pentru Camera Deputaţilor pe Colegiul 2 –Pucioasa şi vicepreşedintele Consiliului Judeţean, Leonardo Badea candidatul USL pentru Senat,pe Colegiul 1-Nord au votat la secţia de vot nr.105 Pucioasa. „Am votat pentru judeţul Dâmboviţa, care, în sfârşit, trebuie să se dezvolte, pentru că oamenii de aici aşteaptă ceva mai bun şi merită”, a declarat, după ce şi-a exercitat dreptul la vot, Rovana Plumb. Aceasta a spus că va merge apoi prin secţiile de vot să vorbească cu preşedinţii acestora, după care va participa la videoconferinţa de la ora 15.00, de la Prefectura Dâmboviţa.
„Am votat pentru viitorul copiilor noştri şi am făcut-o cu mare încredere că lucrurile vor merge într-o direcţie bună”, a declarat candidatul Leonardo Badea, care şi-a exprimat dorinţa ca românii să iasă într-un număr cât mai mare la vot. Acesta a spus că de la secţia de vot va merge la sediul partidului, unde va aştepta împreună cu colegii săi finalul acestei perioade pe care a caracterizat-o una încărcată. Se pare, însă, că sunt candidaţi dâmboviţeni care nu ştiu că pot vota în colegiul în care candidează, chiar dacă nu au domiciliul acolo. Cei care nu au votat încă, mai au timp până la închiderea urnelor să facă acest lucru. 
La ieşirea din secţie, Rovana Plumb şi Leonardo Badea s-au întâlnit cu primarul oraşului Pucioasa, Dănuţ Bădău, care le-a strâns mâna şi le-a spus că îi pare bine că votează la Pucioasa.

ValerianaGurmand + Raiman
Daca ti-a placut acest articol il poti distribui:

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Statistici Trafic Google Analytics
Statistici Trafic.ro