Micuţa Maria s-a născut cu o malformaţie a inimii! Părinţii au vândut ce aveau, dar nu pot plăti operaţia care să o salveze!

Maria, o fetiţă în vârstă de doar 8 luni, cucereşte pe oricine cu zâmbetul său inocent. În spatele acestui chip vesel se ascunde însă o mare suferinţă. Micuţa s-a născut cu grave malformaţii la inimă şi are nevoie urgentă de o operaţie pentru a putea duce o viaţă normală, dar părinţii ei au posibilităţi financiare limitate.

Florin Răducanu şi Oxana Şerban au patru copii, care reprezintă toată bogăţia lor. Trăiesc doar din alocaţiile micuţilor, din ajutorul social al mamei şi din banii aduşi de la muncă cu ziua de către capul familiei. Alături de cei patru micuţi trăiesc într-o singură cameră, dar acum, dorinţa lor cea mai mare este ca Maria să se facă bine. Inima sa nu se dezvoltă normal, iar dacă nu este operată cât mai repede se poate întâmpla o tragedie.

Pentru a merge cu micuţa la medici, părinţii au vândut singurele lucruri de valoare pe care le aveau în casă: un frigider şi un televizor. Acum nu mai au ce să vândă şi tocmai au primit răspuns favorabil de la un medic din Târgu-Mureş, care se încumetă să opereze fetiţa de 8 luni. Cei doi părinţi fac un apel disperat la oamenii cu suflet să îi ajute să o salveze pe Maria. Locuiesc în zona Romlux din municipiul Târgovişte.

Mai multe detalii despre starea de sănătate a copilei se pot afla chiar de la tatăl ei, la numărul de telefon: 0736 557 164 (Florin Răducanu).


Regata Valeriana

Gurmand + Raiman

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro